Flaggskeppet mitt i city är vår mest centrala mötesplats. En komplett anläggning i fyra plan. På en yta på 3500 kvm ryms två stora gruppträningssalar, en spinningsal, en Indoor Walkingsal, en yogasal och ett stort funktionellt gym i två plan, ett konferensrum och Café Hälsokällan.

Barnpassning i Krakelrummet: I vårt barnrum på plan 1 erbjuder vi barnpassning 5 dagar i veckan (se tider nedan). Barnpassningen är en medlemsförmån för medlemmars barn i åldrarna 2-10 år. När rummet inte är bemannat kan barn som är gamla nog att leka själva vistas i rummet medan du som vuxen tränar.

Förutsättningar barnpassning (pdf)

Ordinarie tider Barnpassning:
Måndag-Torsdag: 16:45-19:15
Lördag: 10:30-12:30

Sista tid för inlämning är 30 minuter innan barnpassningen stänger.

Avvikande tider Barnpassning:

v.25-34 Sommarstängt

Barnvärdarna finns på plats under ordinarie terminsschema. Vi har inga barnvärdar på plats under helgdagar så som påsk, valborg osv.

Parkering: Avgiftsparkering vid Hamnplan eller Västra Munksjön. Tre parkeringshus i närheten; Smedjan, Atollen och Sesamhuset.

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård samt för konferens. Vid intresse kontakta Magnus Blomgren, magnus@jonkoping.friskissvettis.se

Titta in hos oss

Här kan du träna

  • Gruppträning
  • Spinning
  • Indoor Walking
  • Yoga
  • Gym

HÄR FINNS VI

HÄR FINNS VI