Vi söker ledare och receptionsvärdar

Skulle du vilja bli ledare eller receptionsvärd i våra nya anläggning i Barkarby? Just nu söker vi dig som vill engagera dig på Friskis och bli en del av vårt team i Barkarby. Kom på rekryteringsmöte så berättar vi mer! Klicka här för anmälan.

Rekryteringsmöte 12/10 kl. 18:00

Plats: BAS Barkarby, Bällstaågatan 18 i Barkarbystaden

Din uppgift

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller inspirera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Som receptionsvärd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på anläggningen. Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor om träning och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Utbildningen

Friskis&Svettis driver och utvecklar egna utbildningar för all vår träning. Det har vi gjort sedan starten. Tusentals människor har genom våra utbildningar fått lära sig mer om träning, ledarskap och fått utlopp sitt engagemang. Är det din tur nu?

Spela video
Logga friskis