Att engagera dig som funktionär

Som receptionsvärd är du en viktig del av den härliga Friskisatmosfären på anläggningen. Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och både kan och vill hjälpa till med det mesta.

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller inspirera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse.

Utöver receptionsvärdar, ledare och tränare har vi barnpassningsvärdar som passar de allra minsta medan mamma eller pappa tränar. Vi har även gym- och spinmeckar som ser till att vår utrustning är fit for fight och i Jakobsberg har vi stängningsvärdar som hjälper till vid stängning av anläggningen. I våra gym har vi gymvärdar som håller koll på att du som tränar har det tryggt.

Alla funktionärsuppdrag i föreningen är ideella. Det betyder att du engagerar dig på din fritid utan ekonomisk ersättning. Du ger några timmar av din tid och ditt engagemang varje vecka. I gengäld får du bland annat en härlig gemenskap, personlig utveckling och självklart ett träningskort!

  Har du frågor?

  Välkommen att kontakta oss:

  Platsansvarig Barkarby och Bolinder Heili Hautala

  Platsansvarig Jakobsberg Mikael Pirhadi

  Träningsansvarig Pål Hellberg

  "Friskis är mitt andra hem. Det är alltid lika roligt att möta alla glada människor som ska träna!" Ghada Merjan

  Receptionsvärd

  Logga friskis