Provträna hos oss

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Spara kvittot för din provträning så drar vi av kostnaden om du sedan köper ett kort!

Vill du byta gym?

Vi kan lösa in ditt befintliga kort på annat träningsställe/gym upp till 6 månader. Här berättar vi hur du gör.

Tre anläggningar i Järfälla

Våra gym ligger i Barkarby, Bolinder och Jakobsberg. Här hittar du såväl styrke- och konditionsmaskiner som friviktsytor. I Jakobsberg har vi även ett utegym. Vill du ha hjälp på vägen eller inspiration i din träning finns våra tränare för att guida och peppa. Som medlem kan du boka en gyminstruktion helt gratis!

Välj mellan 120 pass i veckan

Hos oss kan du välja mellan drygt 120 olika gruppträningspass varje vecka. Vi erbjuder allt från Yoga och Dans till HIT! Här kan du läsa mer om vår träning. 

Barnpassning

Vi passar ditt barn så att du kan träna! Vi erbjuder barnpassning på både dagtid, kvällar och helger. Läs mer om vår barnpassning här.

Barnpassning

Sveriges nöjdaste medlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.