Röris och Mini-röris på Friskcenter

För att få information gällande aktuella utbildningar samt inspirationsdagar i vår förening för Röris och Mini-röris, kontakta träningsansvarige Emily

Mer om Röris

Det här är nya Röris 8

Röris 8 är ett enkelt och lekfullt rörelseprogram till musik för barn mellan 6-10 år. Det funkar lika bra i skolan som ute eller hemma i vardagsrummet. Programmet består av fyra minipass som också kan köras var för sig, t ex Pigg & Stark eller Snabb & Jättesnabb. I programmet ingår två bonusdelar: Hör & Gör, ett där vi kopplar ihop ljud med rörelser på ett lite överraskande sätt. I Gör & Kör vill vi inspirera till att hitta på egna rörelser.
Två rörispauser på film följer också med. Fartiga pulshöjaren Gasa och lugnare Bromsa med yogafokus.

Rörelseglädje för de yngsta

I klassrummet eller hemma. När överskottsenergin flödar över eller när ny fart och fokus behövs. Bara att härma och hänga på!

Sjuloopen (För barn 6-10 år)

Spela video

Jorden runt (För barn 3-6 år)

Spela video

Mer om Röris och Mini-Röris

Tankarna bakom

Blir någon överraskad av att Friskis&Svettis tar fram ett rörelseprogram för barn i skolan och förskolan? Knappast. Röris och Mini-Röris ligger helt i linje med människors förväntningar på Friskis&Svettis. Det är enkelt att vara med.

Läs mer

Mer om Röris och Mini-Röris

Bli rörelseinspiratör

Röris Live och Mini-Röris Live är inspirationsdagar för dig som vill börja använda Röris eller Mini-Röris. Det är upplevelsebaserade dagar vänder sig till dig som är pedagog, förälder eller annan vuxen som vill inspirera barn till rörelse. Inspirationsdagarna ger dig allt du behöver för att komma igång!

Läs mer

Hjärnan och rörelse

Susanne Wolmesjö, utbildare och föreläsare i neurosensormotorik, berättar i tre korta filmer om hur rörelse påverkar våra hjärnor när det gäller lärande, självkänsla och stress.

Spela video