Öppettider

Öppet idag:
06.00 - 18.30
Veckodag Öppet
Måndag 06.00 - 20.30
Tisdag 06.00 - 20.30
Onsdag 06.00 - 20.30
Torsdag 06.00 - 20.30
Fredag 06.00 - 18.30
Lördag 08.00 - 16.00
Söndag 09.00 - 19.00

Observera att när anläggningen stängs larmas samtliga utrymmen. Har du då inte lämnat anläggningen och drar igång larmet blir du betalningsskyldig för utryckning.  

Välkommen till Västra Hamngatan

Mitt i city ligger träningsanläggningen i ett vackert hus med gamla anor och spännande planlösning. I vårt fullutrustade gym på två plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns fyra olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen, Indoor Walking salen och en spinninsal. När pass inte går i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en kafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och barer. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till. 

Platschef -  Anna-Lena Hulthén Ericson

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass. 

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Indoor walking
  • Spinning

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Hyr våra salar

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Maila Ingrid Mansard som återkommer till dig inom kort. 

Tillgänglighet

Vår anläggning ligger en trappa upp från markplan. Väl inne i anläggningen finns vi på fyra våningsplan och du behöver ta dig runt via trappor både till gruppträning, gymträning och omklädningsrum. Här finns omklädning för dam, herr och ett enskilt omklädningsrum. Västra hamngatans anläggning och dess struktur har vi haft sedan 1984.

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Från Järntorget spårvagn 6 eller 11 till hållplats Domkyrkan. Restid 5 min.

Från Brunnsparken spårvagn 2, 6 eller 11 till hållplats Domkyrkan. Restid 2 min. Buss 16 eller 19, restid 1 min.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Du som kommer med bil kan parkera på följande ställen:

Packhuskajen

Vid Skeppsbrokajen

Runt Rosenlundskanalen finns stora ytor

Du har även Kungsgaraget på Ekelundsgatan

Givetvis finns det även ett antal parkeringsplatser runt om i kvarteren

Titta in hos oss