Det här är Friskis&Svettis Göteborg

Friskis&Svettis Göteborg startades 1982. Idén, då och nu, är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla.

Ibland får vi frågan varför vi finns till och varför vi ska fortsätta växa. Vårt uppdrag är att vi ska få så många som möjligt att röra sig för folkhälsan. Genom att fler medlemmar väljer oss får vi mer intäkter till fortsatt tillväxt, dvs fler får möjlighet att röra sig på sig med oss. Därför har vi också alltid ögonen öppna efter nya platser och idéer som gör det möjligt.. Där du finns vill vi finnas om det är möjligt.

I dagsläget är vi över 30 000 medlemmar. Runt 500 funktionärer erbjuder över 450 ledarledda gruppträningspass per vecka. Allt från Indoor Walking, spinning, jympa, skivstång, yoga och en mängd andra gruppträningsformer, och träning för Barn & Ungdomar och anpassad träning för äldre och för dig som idag är inaktiv på väg att vilja bli aktiv. 

Våra 12 gym på på cirka 5-600 m2
 erbjuder lustfylld styrketräning individuellt eller u små grupper. 


För att hålla ihop allt finns det ett kansli på 10 personer som bland annat ansvarar för alla anläggningar och för, utbildning och rekrytering av funktionärer, personal, schemaläggning, kommunikation, ekonomi, inköp/försäljning och samarbeten.

 

Välkommen till din tränings och hälsoleverantör

Thomas Fredrikson - verksamhetschef