Bemannade öppettider

Öppet idag:
09.00 - 19.00
Veckodag Öppet
Måndag 06.00 - 21.30
Tisdag 06.00 - 21.30
Onsdag 06.00 - 21.30
Torsdag 06.00 - 21.30
Fredag 06.00 - 19.30
Lördag 08.30 - 17.30
Söndag 09.00 - 19.00

Utöver öppettiderna är anläggningen larmad och låst, befinner du dig i våra lokaler då riskerar du att bli inlåst och betalningsskyldig för larmutryckning. 

Om Anläggningen

Välkommen till ett stort, luftigt och fullutrustat gym. Här finns finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spinningsalen en Indoor Walking-sal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en kafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till. 

Receptionsansvarig - Petra

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass. 

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Indoor walking
  • Spinning

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Hyr våra salar

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Maila Ingrid Mansard som återkommer till dig inom kort. 

Tillgänglighet

Här finns vi på våning ett. Du når oss via trapphus alternativt via hiss. När du väl kommit in hittar du all vår träning på samma plan men i två nivåer. För att förflytta dig mellan nivåerna finns en interntrappa med ledstång alternativt en ramp. För dig som har nedsatt syn är detta en bra och luftig anläggning.

I duschrummen finns duschväggar samt ett avskilt duschbås.
Vi har också ett enskilt omklädningsrum med dusch för den som vill byta om och duscha där.

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Hit tar du dig enkelt med spårvagn 5,6,10,13 eller buss 17,24,25, hållplats Vågmästareplatsen. Restid från Brunnsparken 6 min.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Du som kommer med bil kan parkera på följande ställen:

Parkeringshus Kvilletorget mot p-avgift.

Parkeringsplatser vid Backaplan, olika tider beroende på parkering. Se skylt på plats för exakta tidsangivelser.

Titta in hos oss