Öppettider

Öppet idag:
04.30 - 23.00
Bemannat:
08.00 - 19.00
Veckodag Öppet Bemannat
Måndag 04.30 - 23.00 08.00 - 19.00
Tisdag 04.30 - 23.00 10.00 - 19.00
Onsdag 04.30 - 23.00 08.00 - 19.00
Torsdag 04.30 - 23.00 10.00 - 19.00
Fredag 04.30 - 20.00 08.00 - 18.00
Lördag 04.30 - 20.00 09.00 - 13.00
Söndag 04.30 - 23.00

*För att komma in i anläggningen och träna under de obemannade timmarna behöver du ha en kod till ditt kort. Du registrerar en personlig kod i medlemsservice.

För att komma till omklädning och träningssalar går du via entrén till gymmet, rakt igenom till trapphuset på andra sidan. Därifrån når du spegelsal och herr omklädning på nedre plan och stora salen, spinning och damernas omklädning på plan 2 och 4.

Välkommen till Johanneberg

Anläggningen

Här finns vi ett ett eget hus med gamla anor och spännande planlösning. I vårt fullutrustade gym på ett plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen och en spinningsal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Här finns solarium som du använder via poletter eller solkort (köps på plats, åldersgräns 18 år).

Platschef - Anna-Lena Hulthén Ericsson

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass.

Just nu är det extra viktigt att vi håller avstånd till varandra. På alla anläggningar har vi gjort anpassningar till exempel genom att begränsa antalet platser på gruppträningen och glesa ut mellan, eller stänga av vissa maskiner.

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Spinning

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Barnpassning och barnrum

Med anledning av Corona har vi just nu ingen barnpassning.
När barnverksamheten kommer igång hos oss igen erbjuder vi barnpassning och lekrum för barn upp till 10 år, tider läggs ut när det blir aktuellt igen. Du kan då även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.

Hyr våra salar

 

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Kontakta Malin Boork på malin.b@gbg.friskissvettis.se

Tillgänglighet

Entrén i Johanneberg når du via några trappsteg från markplan, trappan har ledstång, alt finns hiss för rullstol bredvid trappan.
Träningen är fördelad på tre-fyra våningsplan där gymmet ligger närmast entrén med 5 trappsteg upp från markplan. För att förflytta sig mellan våningsplanen finns trappor. Du kan också, genom att säga till, nyttja hissen som tar dig mellan de olika våningsplanen. 

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Från centrala Göteborg tar du buss 19, alternativt bus 55, till Ålandsgatan, där hittar du Friskis på samma gata. Du kan även ta buss 18 till Vidblicksgatan och sedan gå backe ner till Gibraltargatan på 1 minut. Restid från Brunnsparken ca 11 min.

Alternativt buss 16, spårvagn 7 eller 10 till Kapellplatsen, därefter ca. 5 minuters promenad till anläggningen (Gibraltargatan 3).

Från Järntorget – Spårvagn 3 till Kapellplatsen, sedan buss 19 till Ålandsgatan. Tid 15 minuter.

Hitta din resa på Västtrafiks reseplanerare.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Betalparkering runt Johanneberg finns

– Utmed Gibraltargatan, båda sidor.
– Snedparkeringen ca 200 meter efter Friskis upp mot Chalmers.
– På innergården bakom Friskis, Kemivägen ca 10 platser.
– Chalmers stora parkering ovanför Friskis.
– P-huset, på taket, vid Gibraltargatans vårdcentral, vägg i vägg med Friskis.
– Hvitfeldtska Gymnasiets skolgård, (efter kl. 18.00).

Titta in hos oss