Öppettider

Öppet idag:
06.30 - 20.30
Veckodag Öppet
Måndag 06.30 - 20.30
Tisdag 06.30 - 20.30
Onsdag 06.30 - 20.30
Torsdag 06.30 - 20.30
Fredag 06.30 - 18.30
Lördag 08.30 - 16.00
Söndag 09.00 - 19.00

Under hösten kommer Gårdas öppettider utökas och träning bli möjlig kl 04.30-23.00. För att kunna träna på tider då receptionen är obemannad krävs träningskort och en personlig kod. Mer information kommer inom kort.
Observera att när anläggningen stängs larmas samtliga utrymmen. Är du kvar efter stängning och drar igång larmet blir du betalningsskyldig för utryckning. 

Välkommen till Gårda

I vårt fullutrustade gym på ett plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns fyra olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen, spinningsal och en indoor walking-sal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.  

Vid frågor som rör Gårda, kontakta anläggningen på garda@gbg.friskissvettis.se eller 031-723 56 30.

Receptionsansvarig -  Wednesday

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass. 

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Indoor walking
  • Spinning

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning?
Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd. 

Läs mer här och boka

Tillgänglighet

Entrén är stor och öppen i markplan och lätt att passera igenom. På entréplan finns gym, spinning, Indoor walking och en stor träningssal för gruppträning. På våning två en spegelsal samt omklädningsrum. Trappan till våning två är smal med ledstång. Vill du använda hissen i fastigheten går det att lösa. Gårda är lättillgängligt för dig som har nedsatt syn. Duschväggar finns mellan duscharna och möjlighet till avskild dusch i varje duschrum.

Hyr våra salar

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Maila Ingrid Mansard som återkommer till dig inom kort. 

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Till Gårda tar du dig enkelt med buss 60 mot Redbergsplatsen, hållplats Norra Gubberogatan.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Du som kommer med bil till Gårda kan parkera på följande ställen:

Fram till kl.18.00 är det inte möjligt att betala i de två parkeringsrutorna utanför anläggningen. Då går det bara att stå utmed vägen och kortsidan mot betalning.

Efter kl.16.30 på vardagar samt hela helgen parkerar du som medlem gratis i upp till två timmar när du skriver in registreringsnummer på läsplattan innanför grindarna i medlemsservice. Registreringen skall ske tidigast 16.30 för att vara giltig och den gäller endast på någon av de två inhängnade parkeringarna på andra sidan Södra Gubberogatan från anläggningen sett.

Ovanpå Vagnhallen Gårda på andra sidan Kungsbackaleden mot p-avgift.

Titta in hos oss