Frölunda STÄNGT från 20.00 30/11 till 08.30 1/12 pga tekniskt fel. Ordinarie öppettider

Öppet idag:
04.30 - 23.00
Bemannat:
09.00 - 13.00
Veckodag Öppet Bemannat
Måndag 04.30 - 23.00 08.30 - 20.00
Tisdag 04.30 - 23.00 08.30 - 20.00
Onsdag 04.30 - 23.00 08.30 - 20.00
Torsdag 04.30 - 23.00 08.30 - 20.00
Fredag 04.30 - 23.00 08.30 - 18.00
Lördag 04.30 - 23.00 09.00 - 13.00
Söndag 04.30 - 23.00 10.00 - 18.30

Anläggningen är öppen för träning varje dag kl. 04.30 - 23.00. Övrig tid är anläggningen larmad och låst. 
För att träna när anläggningen är obemannad behöver du ha ditt medlemskort med dig och kod till ditt kort så du kan passera in. Otillåten in- och utpassering beivras och medför åtgärder. Befinner du dig i våra lokaler efter stängning riskerar du att bli inlåst och betalningsskyldig för larmutryckning.

Välkommen till Frölunda

I vårt ombyggda, fullutrustade gym på 2 plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter, cardiopark, aktivitetsvägg, löparbana och rigg. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen och en indoor walking-sal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Receptionsansvarig - Arian
 
Golvet har ett 30 mm tjock golv som tål det mesta inklusive två inbyggda lyftarpodier.

Vi har en löparbana för släde, sprinter, utfall och dylikt samt en rigg med ringar, rep och lyftarmöjligheter. 
En så kallad ”aktivitetsvägg” är på plats som det bland annat är säkert att kasta bollar och stå på händer mot. 
Utöver detta finns möjlighet för träning med stänger och vikter så som knäböjsställningar, bänkpressar, smithmaskin, sälrodd, kabeldrag, glute drive, hiit-bike, hantlar, benpress, latsdrag, rodd, kettlebells och hantlar på denna våning. Utöver detta finns också magbänkar, brutalbänk och ryggresare. 

På övervåningen finns hela cardioparken inklusive löpband, crosstrainers, roddmaskiner och cyklar. Det finns löpband (två olika typer), en trappmaskin, crosstrainers, indoor walking-maskiner, tre olika slags cyklar, roddmaskiner och stakmaskiner. Med andra ord ett brett och varierat utbud.

Stretchytan har ett anpassat golv att kunna ligga på.

Styrkemaskinparken är koncentrerad till övervåningen (bortsett från kabelmaskinera och övriga maskiner som laddas med viktskivor). De maskiner som finns är sittande benpress, benspark, bencurl (både sittande och liggande), stående vadpress, insida-/utsida lår, axelpress, latsdrag, sittande rodd, assisterad chin/dip, bröstpress, kombinerad fly/baksida axlar samt en ryggsträckare och magmaskin.

Anläggningen erbjuder större bredd i möjlig träning.
Välkommen! 

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass. 

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.  

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Indoor walking

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning?
Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Hyr våra salar

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Maila Ingrid Mansard som återkommer till dig inom kort. 

Tillgänglighet

På Frölunda finner du vår träning på två våningsplan. Entré, omklädningsrum, salsträning och styrkerelaterad gymträning finns i markplan. Indoor Walking och konditionsträning i gymmet hittar du en trappa upp.

Den obemannade ingången ligger på entréplan i form av en slussingång bredvid huvudingången.

Boka massage

Joakim  är utbildad massageterapeut på Axelsons Institute och hyresgäst hos oss på Friskis Frölunda.
"Mitt mål med massagebehandlingarna är att kunden ska få bästa möjliga behandling för sina besvär och på så sätt minska risken att besvären kommer tillbaka."

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Så här tar du dig hit

Kollektivt

Närmaste hållplats heter Bergkristallgatan. Tex buss 50 går från Brunnsparken och tar ca 20 minuter.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

De p-platser som är runt anläggningens väggar är Friskis samt 7 st. längst ner på Säckpipegatan. ( finns hänvisad plats)
Skriv upp registreringsnr på den parkeringslista som ligger inne i medlemsservice vid incheckningsdatorn, oavsett om vi är bemannade eller inte. Instruktioner finns även där.

Cirka 200 meter från anläggningen, i riktning mot Frölunda torg mittemot Stadsmissionen finns 6 7 st. p-platser, avgiftsbelagda.

Titta in hos oss