Stängt för renovering/byggnation tom 15/10

Öppettider från 16 oktober

Öppet idag:
Veckodag Öppet
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Bemannade tider från 16/10

Måndag-Torsdag 08.30-20.00
Fredag 08.30-18.00
Lördag-Söndag 10.00-14.00

Anläggningen kommer att vara öppen för träning varje dag kl. 04.30 - 23.00.
För att träna när anläggningen är obemannad behöver du ditt medlemskort och kod till ditt kort så du kan passera in och ut. Otillåten in- och utpassering beivras och medför åtgärder.
Är du kvar i våra lokaler när anläggningen är larmad och låst riskerar du att bli inlåst och betalningsskyldig för larmutryckning.

Friskis Eriksberg 2.0

Vi bygger om och renoverar Friskis&Svettis Eriksberg. Förutom ny, efterlängtad trappa uppdateras hela anläggningen. 
Med anledning av bygget hålls nu Eriksberg stängt. Under tiden hänvisar vi till våra övriga anläggningar i Göteborg. Närmast hittar du oss vid Hjalmar Brantingsplatsen och Majorna. Alla våra anläggningar hittar du här.

Förseningar i leverans och byggnation gör att vi tvingas skjuta på datumet för att dra igång verksamheten. Från den 16 oktober räknar vi med att succesivt öppna upp anläggningen. Det byggs då fortfarande så räkna med diverse byggstök och flexibla lösningar. Under byggtiden erbjuds inte dusch och bastu men öppnas så fort vi bara kan.

Information och uppdateringar sker löpande på anläggningen och här på hemsidan. 
Mer detaljerad information kring renoveringen hittar du här.

Välkommen till Eriksberg

Anläggningen

I vårt fullutrustade gym på 2 plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, lilla salen och en spinninsal med Activio pulssystem. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en kafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.  

Receptionsansvarig - Vendela

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass. 

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Titta in hos oss

karin.lindhen@gmail.com
karin.lindhen@gmail.com
karin.lindhen@gmail.com

Här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Spinning

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Hyr våra salar

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Maila Ingrid Mansard som återkommer till dig inom kort. 

 

Tillgänglighet

INFO!  Fastighetsägaren kommer att bygga en nytt hus bredvid oss samt addera ett par våningar på vår fastighet. Detta gör att när du kommer till oss att det känns rörigt en tid.
Vi hoppas du har förståelse för att det är inget vi rår över. Välkommen som vanligt.

För att komma in i anläggningen behöver du gå upp för ett antal trappor med ledstång. Alternativt kan du komma in med hiss via källarplan. (Anmälan görs till receptionen innan besök.)
Anläggningen har två våningar varav omklädning, spinning, spegelsal och del av gym finns på våningen ett. Den större träningssalen och del av gym finner du på våning två.

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Så här tar du dig hit

Kollektivt

Hållplats Sörhallstorget

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering i parkeringshuset

 Tillfälliga besökare checkar in vid infarten genom att stoppa in sitt kreditkort i kortläsaren. Samma kreditkort används vid utpassering och debiteras efter den tiden man parkerat. Det är inte möjligt att betala med mynt i parkeringsdäcket.
Kostnad (per påbörjad 60 min)               16 kr
För mer information deckshuset.se

Parkering på gatan

Parkering på gatan utanför anläggningen betalar du med Apcoa parking app. Följ skyltens anvisning på plats.
Kostnad (per 60 min)                              15 kr

Fler p-platser finns på andra sidan huset, vid Donnergymnasiets entré, med infart från Säterigatan.

Titta in hos oss