Din uppgift 

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen. (länk)

Din uppgift som receptionist

Som receptionist är du den första våra medlemmar möter.Du inspirerar och guidar i det utbud Friskis erbjuder. Du har en fast tid varje vecka och under helger och sommarledighet anpassar vi schemat och gruppen hjälps åt att fördela resurserna. 

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

 

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.


Ansök om att bli ledare eller tränare

F&S Älmhult rekryterar ledare och tränare löpande under året.  Just nu söker vi ledare för Core och olika typer av träning för barn och ungdomar. 

Anmäl ditt intresse för att bli ledare eller gyminstruktör här. 

Ansök om att bli värd

Vill du bli värd? Gör en intresseanmälan. så kontaktar vi dig för en intervju.


Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.


Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare/tränare eller värd? Ställ dina frågor till Zara Tall..Just nu söker vi

Ledare inom: 

SOFT-ledare dagtid

  Träning för barn

Värdar inom:

Receptionister