Betalning i webbshopen sker via Swish. Köp med kort, på avbetalning eller Epassi sker i vår reception. Öppettider hittar du här. 

Du har enligt lag 14 dagars ångerrätt när du köper varor och tjänster på Internet. För att utnyttja din ångerrätt får du inte ha använt kortet för träning. Ångerrätten gäller från den dag då ditt köp genomförs via Internet. Om du ångrar ditt köp ska du inom angiven tid kontakta oss. Se kontaktuppgifter nedan.

Välj mellan över 40 olika pass i veckan

Hos oss hittar du pass för all typ av träning, styrka, rörlighet, kondition. Från soft till högintensivt.

Gymträning på dina villkor

I vår välutrustade multihall hittar du allt från Bulgarian bags och slamballs till enkla maskiner och tunga hantlar. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Bli medlem

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa! Tala gärna om att du är ny så vi har en möjlighet att guida dig rätt i vårt utbud. Allt du behöver veta om ditt medlemskap