• mammakraft
  • komigång
  • knodd

Var och när

Vårt utbud av mammapass varierar under året. Sök på ordet "mamma" i sökfältet i passbokningen, så hittar du alla pass under de närmaste 14 dagarna.
Mammapassen finns på flera av våra anläggningar. De ligger på schemat dagtid då det är lite lugnare på anläggningen samt på anläggningar som underlättar för dig att kunna ta med dig barnvagnen.

Om mamma-passen

Alla mamma-pass är särskilt anpassade för dig som just fött barn med extra fokus på bålstabilitet, bäckenbottenträning och hållning. Passen är 45 min långa, ungefär så länge som bebisarna orkar vara med. Tempot och ljudvolymen är lite lägre på mammapassen för att ge en mer harmonisk miljö för mammorna och bebisarna. 

Praktiskt kring passen

På alla mammapass kan du ta med din bebis. Undantaget IMT mamma på F&S Hornstull där du kan lämna in ditt barn på barnpassning. I de flesta fall går det bra att ta med ditt barn och lägga på en filt på golvet. På Spin mamma är det viktigt att barnet sitter i en barnstol, babysitter eller barnvagn, av säkerhetsskäl. Barnet får inte ligga på golvet. 

På F&S Skanstull kan du inte ställa barnvagnen inne i hallen, men det går fint att låsa fast den utanför anläggningen eller i receptionen.


Skräddarsydd kom-igång-hjälp med PT

Boka någon av våra personliga tränare om du vill ha individuell hjälp efter din gravitetet. De flesta  av våra PTs är utbildade i Katarina Woxneruds koncept ”Mammamage”.