Provträna hos oss

Välkommen att provträna för 149 kronor/tillfälle. Om du köper kort inom 14 dagar får du pengarna tillbaka för ett provträningstillfälle (spara kvittot och visa på anläggningen så görs återbetalningen när du köpt kort). Du köper din provträning i receptionen på en av våra anläggningar

Medlemskap

Friskis&Svettis är en ideell förening. Vi drivs helt utan vinstintresse och allt eventuellt överskott går tillbaka till verksamheten. Det betyder också att alla medlemmar betalar en medlemsavgift på 100 kr per kalenderår utöver kostnaden för träningskortet. Genom medlemskapet får du möjlighet att påverka hur Friskis är genom rösträtt på årsmötet.

Om du inte är medlem sedan tidigare eller har ett träningskort som gått ut och ska köpa ett nytt så läggs medlemskapet till automatiskt i kassan när du köper ditt kort. För dig som har autogiro dras avgiften automatiskt.

Betala medlemskap för 2020

Ordinarie träningskort

Träningskorten gäller på F&S Stockholms 17 träningsställen.

Autogiro

Träningskort abonnemang* 319 kr/mån
Träningskort abonnemang* dag**
225 kr/mån

År

Träningskort år 3830 kr

Träningskort år dag**

2680 kr

6 månader

Träningskort 6 mån 2765 kr
Träningskort 6 mån dag**
1935 kr

Månad

Träningskort 1 månad 519 kr
Träningskort 2 månader 1038 kr
Träningskort 3 månader  1557 kr
Träningskort 4 månader 2076 kr

 

* Abonnemang: 12 månaders bindningstid, därefter löpande.
** Dag: börja träna före 15.00

Tonår, pensionär och student

Tonårskort Priserna gäller från året du fyller 13, till och med året du fyller 19. Ta med legitimation. Är du under 18 år behövs ett samtycke från vårdnadshavare. Kort med tonårsrabatt kan du köpa på anläggningen, ej via webben.

Pensionärskort Du som ännu inte fyllt 65 men har Försäkringskassans "Intyg för förmånstagare" eller Pensionsmyndighetens "Pensionärsintyg" kan köpa träningskort till pensionärspris. Om du inte har ett sådant intyg, har du inte den typ av pension eller ersättning som ger rätt till den här rabatten. Du måste ha med dig intyget från Försäkringskassan/Pensionsmyndigheten när du ska köpa ditt träningskort så att du kan visa att du har rätt att köpa träningskort till rabatterat pris. 

Studentrabatt gäller för dig som har Mecenat- eller Studentkortet. Kort med studentrabatt kan du köpa på anläggningen, ej via webben. Du behöver visa upp ditt Mecenat- eller Studentkort i samband med köpet.

Träningskorten gäller på F&S Stockholms 17 träningsställen.  

Autogiro

Träningskort abonnemang* 269 kr/mån
Träningskort abonnemang* dag** 189 kr/mån

År

Träningskort år 3255 kr

Träningskort år dag**

2290 kr

6 månader

Träningskort 6 mån 2350 kr
Träningskort 6 mån dag**
1645 kr

* Abonnemang: 12 månaders bindningstid, därefter löpande.
** Dag: börja träna före 15.00

Tvåföreningskort

Träningskort F&S Stockholms 17 träningsställen + annan förening   4800 kr

Kortet gäller ett år med någon av följande föreningar: Danderyd, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Norrtälje, Nynäshamn, Sollentuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Väsby och Åkersberga.

Träningskort Sverige

Kortet gäller ett år och kostar 5400 kr. Gäller i alla Friskis&Svettis föreningar under bemannade öppettider, både gym och gruppträning. Drop-in i mån av plats, det går endast att boka pass i föreningen du köper kortet i. Köps i receptionen på våra anläggningar.

Startdatum & uppgradering

Flexibelt startdatum

När du köper ditt kort på anläggningen kan du välja startdatum. På webben börjar kortet att gälla från den dagen du gör köpet.

Uppgradering

Har du ett dagkort kan du uppgradera det till ett kort som gäller alla tider. Du kan också uppgradera ett månadskort till ett ordinarie årskort, så länge månadskortet är aktivt.

Personlig tränare 

Behöver du det där lilla extra för att komma igång eller komma vidare med träningen?

Priser och bokning av PT

Friskismedlem på besök?

Har du ett aktivt träningskort i annan F&S-förening tränar du för 50 kr/träningstillfällen istället för 149 kr. Ta med ditt träningskort.

Ledsagare och personlig assistent

Ledsagare och personlig assistent medföljer utan extra kostnad och kan träna tillsammans med medlemmen vid all träning i F&S Stockholm mot uppvisande av legitimation. Inpassering på anläggning sker tillsammans.

Presentkort

Du kan köpa presentkort på valfritt belopp på anläggningen. Giltighetstiden är ett år.

Övriga priser

De här korten köper du på din anläggning.

Öppna dörrar (per säsong*) 450 kr
Enkeljympa (per säsong*) 450 kr
FaR (3 månader, med recept)

800 kr

FaR (3 månader, med recept) tonår, student, pensionär***

680 kr

Barnpassning per tillfälle och barn

Gratis som medlem, icke medlem 20 kr

Engångsträning
149 kr
Engångsträning, medlem med aktivt kort i en annan F&S-förening 50 kr


* Säsonger: 1 jan-30 jun, 1 jul-31 dec.
*** Tonårskort Från året du fyller 13, till och med året du fyller 19. Ta med legitimation. Är du under 18 år behövs ett samtycke från vårdnadshavare
Pensionärskort För dig som ännu inte fyllt 65 men har Försäkringskassans "Intyg för förmånstagare" eller Pensionsmyndighetens "Pensionärsintyg". Ta med intyget vid köpet. 
Studentrabatt För dig som har Mecenat- eller Studentkortet. Ta med kortet vid köpet.

Betala smidigt med Friskiskonto

Ladda ditt Friskiskonto, så slipper du ta med dig betalkort till träningen. Friskiskontot är en digital plånbok kopplat till din medlemsprofil. Ladda det med pengar slipper du (eller ditt barn) ta med kreditkort till träningen. Dina insatta pengar kan du använda för köp på anläggningen, till exempel frukt, dryck, träningskläder eller engångsträning. Tränar du sällan funkar Friskiskontot också utmärkt att använda som "klippkort".

Så här funkar det:

  • Du kan ladda Friskiskontot med valfritt belopp.
  • Använd pengarna på kontot inom 1 år. Detta gäller från senaste tillfället då du fyllde på.
  • Pengarna återbetalas inte, du kan alltså inte ta ut pengar från kontot.
Välkommen till anläggningen för att fylla på ditt konto!