Hitta din träningslust hos oss

F&S Farsta är en luftig träningsanläggning i två plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I våra två gruppträningshallar, cirkelgymmet och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Farsta

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Barnpassning och barnrum

Njut av egentid på ett pass eller i vårt fina gym. Vi erbjuder barnpassning för mindre barn och lekrum för barn mellan 3-6 år.

Jultider: Vår barnpassning har stängt från vecka 51 till och med vecka 2. Välkommen tillbaka i januari!

Ta med ungarna

På gång på F&S Farsta

Omklädningsrum

Ursäkta röran - vi bygger om!

Nu har vi kört igång med en ombyggnation av våra lokaler. Först ut är renovering av damernas dusch och bastu som också stängs av under arbetet. Under tiden kommer tre stycken provisoriska duschar att finnas på plats i omklädningsrummet. Även spinningsalen rustas upp och kommer därför att hålla helt stängt från och med måndag vecka 47. Renoveringen beräknas pågå fram till årsskiftet, under tiden kan det förekomma stök och buller på anläggningen. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna receptionen. Tack för förståelsen!

Nu söker vi nya stängningvärdar!

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på F&S Farsta. Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. En klippa helt enkelt!
 Välkommen med din ansökan!

Aktuellt

Enskild dusch

Enskild dusch (bakom duschdraperi) finns i våra omklädningsrum.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Catrin Agné Wiberg

Här finns vi

Här finns vi