Välkommen till Frölunda

I vårt fullutrustade gym på 2 plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen och en indoor walking-sal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Här finns solarium som du använder via poletter eller solkort (köps på plats, åldersgräns 18 år).

Arbete på Lergöksgatan

Trafiken för trafikanter som kör Lergöksgatan förbi Munspelsgatan är omlagd till preliminärt april-2020.

Trafiken leds vidare mot Säckpipegatan. 

Korsningen Lergöksgatan/Munspelsgatan är helt avstängd.

I och med detta är busshållplatsen vid Kalles gatukök flyttad till den tillfälliga vägen på Balders parkering. Busshållplatsen norr om Munspelsgatan är även den flyttad till detta område (ca 120 m söderut).
 

Platschef - Linda Schroeder

 Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Indoor walking

Barnpassning och barnrum

Vi erbjuder barnpassning och lekrum för barn upp till 10 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.
Våra barnvärdar finns på plats fram till och med vecka 50 då barnpassning har jul-uppehåll. De är åter på plats från vecka 2.

måndag: 17:00 - 20:00

Läs mer här

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Hyr våra salar

 

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Kontakta Malin Boork på malin.b@gbg.friskissvettis.se

Här finns vi

Så här tar du dig hit

Kollektivt

Närmaste hållpalts heter Bergkristallgatan. Tex buss 50 går från Brunnsparken och tar ca 20 minuter.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Runt fastigheten finns 23 st p-platser som tillhör Friskis&Svettis, dessa är gratis. Om du parkerar här fyller du i en lista inne på anläggningen.

Cirka 200 meter från anläggningen, i riktning mot Frölunda torg mittemot Stadsmissionen finns 67st p-platser, avgiftsbelagda.

Titta in hos oss