Friskvårdsbidraget är numera vedertaget på nästan alla företag där man strävar efter en friskare personal och färre sjukskrivningar. Friskis&Svettis Sollentuna erbjuder tillsammans med våra personliga tränare, PT, en hälsoprofil där motion blir en del av företagets aktiva friskvård.

Träning behövs. Stressrelaterade sjukskrivningar har från 2012 ökat med 58 procent. Träning motverkar både stress och depressioner och det är väl dokumenterat att fysisk aktivitet minskar sjukskrivningar. Inom sjukvården är det numera vanligt att skriva ut fysisk aktivitet på recept för att minska ohälsa och sjukskrivningar. 


Träna på arbetstid. Den stora utmaningen är att nå de som känner sig främmande för träning. Ett sätt att nå de ovilliga är att förlägga träningen på arbetstid. För många företag innebär det en mer motiverad personal och färre sjukdagar. 

Träna tillsammans. Ett annat sätt att motivera till träning är att företagets medarbetare tränar tillsammans. Mängden endorfiner som utsöndras vid gruppträning är klart högre än vid individuell träning. Dessutom, när friskvården genomsyrar hela företaget, inklusive ledet av chefer och mellanchefer, kommer så mycket annat med på köpet. Bättre ork så klart men också omtanke om varandra och gemenskap.

Tekniken hjälper till. Håll koll! Hos oss kan du koppla upp dig via vår wifi. Med vår träningsapp kan företagets medarbetare få hjälp med dagliga övningar och kontakt med våra PT. Appen är också till stor hjälp i träningen med våra toppmoderna technogymmaskiner. Den kan också användas för öka motivationen hos medarbetarna när de utmanar varandra. Träningskortet har man förstås i mobilen. 

Det här erbjuder vi!

Small group passar det lilla företaget. Träna med personlig tränare, PT, i en grupp med fem till åtta deltagare. 
1 200:-/person för fem gånger. 

Företagsträning. Träna i ledarledd grupp med upp till 40 deltagare. Välj bland jympa, dans, stationsträning, core, yoga, spinning, indoor walking, crosstraining. 
Från 1 500:-/timme - 1750:-/timme

Alla priser är exklusive moms och med reservation för prisändringar. 

Intensivkort med 12 månaders träning varav 10 timmar individuell personlig träning. Kan vara ett bra alternativ för mindre företag.
7 700:-/år och person. 

Friskis&Svettis Sollentuna är ett välkomnande och modernt träningscenter för alla. Vi har ett brett utbud från nybörjare till elit. Vi ligger i Stinsens köpcenter med utmärkta parkeringsmöjligheter både i Garage och utomhus. Fri parkering i 4 timmar om du tränar på Friskis. 
Vår anläggning är 4 200 kvm stor och är uppdelat i två plan med olika träningshallar och gym.