Onlineträning för dig som är medlem

Från och med 1 februari blir en stor del av utbudet exklusivt för Friskis medlemmar med aktivt träningskort på minst en månad. Onlineträningen fortsätter att utvecklas löpande och blir en självklar del av medlemskapet.
– Jag hoppas såklart att många som kommit igång och tränat våra öppna pass vill fortsätta och titta närmare på allt som medlemskapet innehåller. För fler medlemmar ger mer kraft att förhöja upplevelsen tillsammans, säger Susanne Jidesten.

Ännu fler pass online

I samband med premiären lägger vi också till flera nya pass och alla de pass som tidigare funnits tillgängliga i Online på schemat, kommer du nu komma åt när helst du vill. Bland passnyheterna hittar du Coreflex, Cirkelfys soft, Miniband och Dans fusion.

Pass och inspiration för alla

Även framöver kommer ett urval av pass att finnas öppna och tillgängliga för alla på webben liksom massor av tips och inspiration till träning hemma eller utomhus.
– Många har fått stå tillbaka under pandemin och varit mer passiva än vanligt. Vi fortsätter att ha ett urval målgruppsanpassad träning till exempel rörelsepauser i skolan och skonsam träning för äldre öppen på hemsidan, säger Susanne Jidesten.


Så får du tillgång till onlineträningen

Du som är medlem i Friskis och har ett aktivt träningskort på minst en månad, kommer att få mer information gällande inloggningsuppgifter och liknande från din förening inom kort.
För mer information gällande träningskort och medlemskap kontakta ditt lokala Friskis. Du hittar alla föreningar här.