Vår PT - Johan Olsson

PT

”Personlig träning innebär för mig att jag inspirerar och coacha dig till att nå dina träningsmål utifrån dig och dina förutsättningar. Att få dig känna att du får mer energi och att du ska längta till varje träningspass. Vi utgår alltid från dig var du än befinner dig, vältränad, övertränad, ringrostig, idrottspecifikt eller någonting annat. Jag drivs av att se dig lyckas att nå dina mål och följa dig på vägen mot detta ”

 

Kontakt

Johan Olsson

johan.olsson@simrishamn.friskissvettis.se

Lic. Personlig Tränare, Lic. Individuell Tränare, Utbildad ledare HIT(Högintensiv Träning)

Som PT utgår jag alltid från var du befinner dig just nu och vart du vill. Jag genomför alltid ett funktionellt rörlighetstest(Screening) för att testa din styrka, rörlighet, koordination och balans. Är ditt mål konditions inriktat kommer vi även testa detta så vi vet var vi står idag och kan se resultat på vägen. Mitt mål är jag ska inspirera, coacha, pressa och vägleda dig till ditt mål. Tillsammans sätter vi upp delmål och planerar dig väg till att lyckas.

Min egen träningsbakgrund är från handbollen men efter att skorna sattes på hyllan har jag hunnit med att springa halvmaraton, maraton och en del hinderbana. Har även klarat av att göra 36 500 burpees under 1 år. Jag sätter gärna inte mig själv i ett fack utan gillar att testa på olika typer av utmaningar i träning. Jag drivs av att pressa mig själv till nya nivåer och försöker alltid ta så mycket lärdom som jag kan från alla olika träningsformer.

Priser:

1 timme           750:-

3 timmar  2100:-

5 timmar          3250:-

10 timmar        6000:-

20 timmar        9950:-

 

PT duo/person

5 timmar           2250:-

10 timmar         3750:-

 

 

Tillsammans går vi igenom din rörlighet och styrka i kroppens viktigaste och största leder. Efter rörlighetstestet får du en sammanfattning och tips på vad du ska fokusera på i din träning för att utvecklas på bästa sätt. Du får ett kvitto på din fysiska status, ett utgångläge att jobba utifrån. Ingår när du köper minst 3 PT-timmar.

Konditionstest/Maxpulstest 400:-

Vid ett konditionstest kollar vi var du står idag och pratar om vart du vill komma. När man ska jobba mot ett mål är det bra att ha en startpunkt som du kan använda som referens för att se vilka framsteg du gör under din resa.

Maxpulstestet är till för dig som vill maximera din konditionsträning. När vi har koll på din maxpuls kan man räkna ut vilka pulszoner du bör ligga i vid intervaller alternativt vid distanspass. Detta för att få ut max av din träning/tävling.

PT-grupp

Är ni ett kompisgäng/kollegor som vill träna tillsammans eller ni ska genomföra ett lopp eller en tävling så kontakta mig för mer information och pris.