Det här är Friskis&Svettis Simrishamn

Friskis&Svettis Simrishamn startades 1989 av eldsjälarna Jaennine Olesen, Annette Romner och Stefan Morin, som brann för friskis Jympa. Idén, då och nu, är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla.

Ibland får vi frågan varför vi finns till och varför vi ska fortsätta växa. Vårt uppdrag är att vi ska få så många som möjligt att röra på sig för folkhälsans skull. Genom att fler medlemmar väljer oss får vi in mer intäkter till fortsatt tillväxt, dvs fler får möjlighet att röra på sig. Därför har vi också alltid ögonen öppna för att utvecklas i takt med tiden och möta nya medlemmar som är intresserade av vår träning. Där du finns vill vi finnas och det du vill träna vill vi erbjuda, om det är möjligt.

I dagsläget är vi ca 2 500 medlemmar. Runt 100 funktionärer erbjuder över 45 ledarledda gruppträningspass i veckan som t ex Indoor walking, Yoga, Spinning, Jympa, Barn & Ungdomsträning samt Uteträning. Dessutom erbjuder vi gyminstruktioner kostnadsfritt så du får individuellt stöd i din gymträning och vi har utbildad Personlig Tränare som du kan anlita.