Nedan finner du information om hur du kommer i gång med appen samt hur du använder våra två olika inpasserings- och incheckningsmetoder. Inpassering och incheckning vid bemannad anläggning -> läs mer om detta längst ner på sidan!

Bluetooth och Platsjänster måste vara aktiverade för att mobilinpassering och incheckning ska fungera ska fungera!

Ladda ner Mitt Friskis

Ladda ner appen via App store / Google Play. 
Dina inloggningsuppgifter är din e-postadress samt födelsedata (ÅÅMMDD).
Klicka på profil -> kugghjul -> mina anläggningar. Under "filtrera på region" välj Nyköping, klicka sedan på Nyköping under "mina anläggningar" och spara.
I appen kan du boka pass, komma in på anläggningen, pricka av bokat pass/gym och nå webshop.
Vid problem, kontakta receptionen. 

Mobil inpassering (låsa upp entrédörr)

 • Gå in i Mitt Friskis appen
  Klicka på profil -> kugghjul -> inpassering
 • Klicka på ”välj” till höger om  ”NYK_LÅSUPPDÖRR”
 • Dra den vita cirkeln åt höger
  Välkommen in!

Mobil incheckning (pricka av bokat pass/gymträning)

 • Gå in i Mitt Friskis appen.
  Klicka på profil -> kugghjul -> 
  inpassering
 • Klicka på ”välj” till höger om ”NYK_CHECKAIN”
 • Dra den vita cirkeln åt höger
  Du är incheckad!
 

Kortinpassering (låsa upp dörr och pricka av bokat pass/gymträning)

Detta alternativ gäller inte för kort med streckkod. 
Till vänster om entrédörren på tegelväggen sitter en långsmal dosa, "blippa" ditt kort för att låsa upp dörr. Väl inne på anläggningen "blippar" du ditt kort på dosan som sitter på väggen till höger om kortsidan av receptionen för att pricka av dig på bokat pass eller gymträning. Dosan har en blå rund cirkel. Kortet kostar 50 kr och säljs i receptionen.

Kort med streckkod

Du som har ett kort med streckkod på baksidan kan inte låsa upp dörren med hjälp av det. Du kan dock fortfarande checka in dig på kortsidan av receptionen som tidigare för att pricka av bokat pass eller gymträning. Vill du kunna låsa upp dörren också, behöver du något av ovanstående inpasseringsmetoder.

Vi uppmanar dig att se till att ordna något av ovanstående inpasseringsmetoder inom det närmsta för att säkerställa att du även kommer in då anläggningen är låst. Vi planerar att fasa ut dessa kort helt inom en snar framtid och då är det endast ovanstående inpasseringsmetoder som kommer att fungera både för att låsa upp dörr samt för att checka in sig. 

De nya korten finns att köpa i receptionen, de kostar 50 kronor. 

Den mobila inpasseringen/incheckningen är kostnadsfri och finns alltså i bokningsappen Mitt Friskis

Bemannad anläggning

Vid bemannad anläggning fungerar inpasseringen och incheckningen precis som för den obemannade anläggningen då nyckelgym råder. Den enda skillnaden är att du inte behöver genomföra inpasseringssteget (för att låsa upp dörr) utan endast incheckningssteget (för att pricka av bokat pass/gymträning). 

Incheckningssteget görs vid varje träningstillfälle och inpasseringssteget endast då anläggningen är obemannad (nyckelgym).