Mobil inpassering och incheckning

Första gången du använder mobil inpassering/incheckning kommer du bli tillfrågad om att godkänna Bluetooth och platstjänster när du genomfört steg 1 i instruktionen ovan. Godkänn Bluetooth och välj "tillåt medan appen används" för platstjänster. Dessa måste alltid vara aktiva för att detta ska fungera. Kom också ihåg att byta lösenord till din inloggning när du loggat in första gången!

Kortinpassering/incheckning

Detta alternativ gäller inte för kort med streckkod. 
Till vänster om entrédörren på tegelväggen sitter en långsmal dosa, "blippa" ditt kort för att låsa upp dörr. Väl inne på anläggningen "blippar" du ditt kort på dosan som sitter på väggen till höger om kortsidan av receptionen för att pricka av dig på bokat pass eller gymträning. Dosan har en blå rund cirkel. Kortet kostar 50 kr och säljs i receptionen.

 Kort med streckkod

Du som har ett kort med streckkod på baksidan kan inte låsa upp dörren med hjälp av det. Du kan dock fortfarande checka in dig på kortsidan av receptionen som tidigare för att pricka av bokat pass eller gymträning. Vill du kunna låsa upp dörren också, behöver du något av ovanstående inpasseringsmetoder.

Vi uppmanar dig att se till att ordna något av ovanstående inpasseringsmetoder inom det närmsta för att säkerställa att du även kommer in då anläggningen är låst. Vi planerar att fasa ut dessa kort helt inom en snar framtid och då är det endast ovanstående inpasseringsmetoder som kommer att fungera både för att låsa upp dörr samt för att checka in sig. 

De nya korten finns att köpa i receptionen, de kostar 50 kronor. 

Den mobila inpasseringen/incheckningen är kostnadsfri och finns alltså i bokningsappen Mitt Friskis

Bemannad anläggning

Vid bemannad anläggning fungerar inpasseringen och incheckningen precis som för den obemannade anläggningen då nyckelgym råder. Den enda skillnaden är att du inte behöver genomföra inpasseringssteget (för att låsa upp dörr) utan endast incheckningssteget (för att pricka av bokat pass/gymträning). 

Incheckningssteget görs vid varje träningstillfälle och inpasseringssteget endast då anläggningen är obemannad (nyckelgym).