Ny på löpning eller tillbaka igen?

Spana in nyheten Löpning soft. Här kan du utmana dig på dina villkor. Under passet växlar vi mellan att gå och jogga på ett varierat sätt. Du styr själv ditt tempo, inget är för långsamt. Fokus ligger på en härlig träningsupplevelse där alla hänger med.

Softa löpargruppen

Vi träffas två gånger i veckan under fem veckor för att starta löparsäsongen ihop. Du deltar på dina villkor och ger det du har för dagen. Passen utgår från Löpning soft och vi växlar mellan gång, power walk och soft löpning. Några av grupperna ligger öppna i schemat, bara att boka som vanligt. Kör du alla fem veckor får du en progression i löpningen. Utbudet kan variera så spana in vad som är på gång på ditt Friskis.

Löpargruppen för dig som är igång

Är du igång med din löpning och peppad på att testa nya upplägg tillsammans med andra? Vi kör två gånger i veckan under fem veckor för en riktigt grym start på löparsäsongen. Passen utgår från Löpning distans och Löpning intervall. Några av grupperna ligger öppna i schemat och boks som vanligt. Kör du alla fem veckor får du en progression i löpningen. Utbudet kan variera spana in vad som är på gång på ditt Friskis.

Löpträning varje vecka

I Friskis löparutbud hittar du passen Löpning soft, Löpning distans, och Löpning intervall. Dessutom Cross löpning och Cross soft. Spana in schemat på ditt närmsta Friskis vad som erbjuds just där.

Träna när och var du vill med Friskis Go

Vässa tekniken, bli peppad i intervallpassen eller följ ett program mot målet. I vår suveräna träningsapp Friskis Go finns ett smörgåsbord för dig som vill dra igång löparsäsongen. Spana till exempel in de nya löpbandspassen. Perfekt när vädret inte lockar till uteträning eller du vill få hjälp att hålla ett jämnt tempo i intervallerna. Välj mellan fyra upplägg: distansrundan, kombi-intervaller, backintervaller och walking. Friskis Go ingår i alla träningskort över 1 månad hos Friskis.

Fler nyheter från Friskis