En energifylld träningsmix

Nya Multifys bjuder på en energifylld mix av styrka, kondition och rörlighet. Enkla och tydliga grundövningar, men med en liten twist. 
– Ibland behöver det inte vara krångligare än så. Multifys är lite som det stora programmet på biltvätten, allt du behöver. Du får igång cirkulationen i både kroppen och knoppen, en direkt belöning i en ofta stressig vardag, säger Tina Uppfeldt.
 

Träning som håller

I all träningsutveckling vill Friskis underlätta för fler att hitta in i träning och rörelse men också att hitta en träningsrutin som håller genom livet och för livet. 
– Multifys bjuder på stora möjligheter för ledarna att sätta sin prägel på passen och att variera träningen. Det bidrar till att det känns nytt och spännande och att intresset kan hålla i sig över längre tid. Att träna varierat är också en av de viktigaste nycklarna för ge bygga upp kroppen på ett allsidigt sätt. Det ger hållbarhet över tid, säger Tina Uppfeldt.


Träningsutbudet ser olika ut i Friskis&Svettis föreningar, spana in vad som är på gång där du bor. Du hittar alla föreningar här.
 

Fler nyheter från Friskis