Vrinnevi

På VrinneviPark, granne med härliga Vrinneviskogen och strax intill sjukhuset, hittar du vår Vrinnevianläggning som öppnade i januari 2019. Anläggningen rymmer 800 kvm lekfullt gym med ett brett grundutbud kryddat med bl.a. klättervägg och streetworkout. I gymmet hittar du också vår Plaza, en härlig yta för egen träning eller roliga pass. Gillar du gruppträning finns en härlig spinninghall med 30 platser samt 2 stora gruppträningshallar där vi kör allt från Cirkelfys till Familjejympa. 

Hitta hit: Till Vrinnevi tar du dig lätt med cykel eller till fots och det finns bra bussförbindelser hit med de bussar som går till och från sjukhuset. Åker du bil finns gott om gratisparkering precis intill anläggningen. 

Träna med barn: Du kan alltid ta med din bebis till gymmet. När du tränar bör barnet sitta/ligga i babyskydd eller barnvagnsinsats. Det går även bra att låna vår spinninghall förutsatt att den inte är bokad. Kontakta receptionen för mer info. 

Träning vid stängd reception: Vrinnevi har öppet 04-23 alla dagar men receptionen är inte alltid öppen. Tränar du under obemannade tider är det viktigt att du har koll på vilka regler och rutiner som gäller. Du är själv ansvarig för att hålla koll på våra regler för träning vid stängd reception. 

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård samt för konferens. Vid intresse kontakta Johanna: johanna@nrk.friskissvettis.se

Titta in hos oss

Nyheter

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi