Ingelsta

På Ingelsta hittar du en komplett anläggning på en yta av 3000 kvm. Här finns 2 gruppträningshallar, en spinningsal, en Indoor Walkingsal och ett stort funktionell gym med Cirkelgym. Här hittar du också konferensrum samt föreningens kansli. 

Parkering: Gott om fri parkering (4 h) precis intill lokalen. 

Träning vid stängd reception: Ingelsta har öppet 04-23 alla dagar men receptionen är inte alltid öppen. Tränar du under obemannade tider är det viktigt att du har koll på vilka regler och rutiner som gäller. Du är själv ansvarig för att hålla koll på våra regler för träning vid stängd reception. 

Träna med barn: Du kan alltid ta med din bebis till gymmet. När du tränar bör barnet sitta/ligga i babyskydd eller barnvagnsinsats. Det går även bra att låna någon av våra gruppträningshallar förutsatt att de inte är bokade.  

Barnrum: Intill vårt gym finns ett barnrum där barnen kan vistas medan du tränar. Här finns möjlighet att leka och titta på film. Barnrummet bevakas inta av personal/funktionär. 

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård samt för konferens. Vid intresse kontakta Johanna: johanna@nrk.friskissvettis.se

Titta in hos oss

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Nyheter