Träna mitt i City

Mitt i City finner du en komplett anläggning i 3 plan på 2900 kvm. Här ryms 2 gruppträningshallar där du kan träna allt från Jympa till Cirkelfys, en spinningsal och en yogasal. I gymmet på 800 kvm kan du träna funktionellt och i City finns extra fokus på bra grejer för dig som vill lyfta tungt. Här finns lyftarpodier, stor friviktsyta och strongmanhörna. I City erbjuder vi också konferens.

Åk hit: Gott om förbindelser med spårvagn och buss. Avgiftsparkering på Spiralenparkeringen, flertal parkeringshus i närheten.

Träning vid stängd reception: City har öppet 04-23 alla dagar men receptionen är inte alltid öppen. Tränar du under obemannade tider är det viktigt att du har koll på vilka regler och rutiner som gäller. Du är själv ansvarig för att hålla koll på våra regler för träning vid stängd reception. 

Träna med barn: Du kan alltid ta med din bebis till gymmet. När du tränar bör barnet sitta/ligga i babyskydd eller barnvagnsinsats. Det går även bra att låna någon av våra gruppträningshallar förutsatt att de inte är bokade.  

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård samt för konferens. Vid intresse kontakta Johanna: johanna@nrk.friskissvettis.se

Bastu

Bastu finns på anläggningarna City och Ingelsta. Följande öppetider gäller för bastun:

  • City: 06-20.30
  • Ingelsta: 07.15-21.30

Titta in hos oss

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Nyheter