Vi erbjuder därför ett prova på kort för 200 kr som under två veckor ger dig tillgång till all vår träning! Du kan boka in dig på de bokningsbara passen, träna i vårt gym och testa vår gruppträning med drop-in platser så mycket du vill under perioden. Kortet gäller under bemannad tid d.v.s. då receptionen är bemannad.

Vill du prova vår träning på orterna i skollokalerna så kom till ett av våra pass och prata med värden i dörren och säg att du är där för att prova.

Hos oss kan du träna från det softa till det högintensiva!

I grupp eller enskilt....DU bestämmer själv!

Väljer du sen att köpa ett träningskort får du 200 kr i rabatt på ditt träningskort som du sedan väljer att köpa. Det gäller om du gör köpet senast tre veckor efter att provperioden avslutats. Ta med ditt plastkortet som du fick när du köpte Prova-på kortet. Det blir ditt medlems- och träningskort.

Väljer du att inte stanna kvar hos oss efter din provperiod får du gärna lämna tillbaka plastkortet.

Obs! Vid köp av Prova-på kort registrerar vi dina personuppgifter och för att vi ska kunna göra det måste du kunna legitimera dig och vi behöver även få ditt skriftliga samtycke. Samtycket får du göra i samband med registreringen.

Erbjudandet

  • Erbjudandet gäller en (1) gång per person för dig som inte tidigare haft ett prova på kort hos oss eller varit medlem i föreningen innevarande och/eller föregående kalenderår.
  • Erbjudandet går att nyttja från det år du fyller 16. Ordinarie åldersgränser i gymmet och på passen gäller som vanligt.
  • Kortet är personligt och ska hämtas ut av användaren själv och får inte lånas ut till annan person.
  • Kortet gäller endast under tider då receptionen är bemannad och ger inte tillgång till inpassering på obemannad tid.
  • Kortet gäller ej gyminstruktion av gymtränare.

Varmt välkommen till Friskis&Svettis Lund!

Glada människor på rad springer.

Vi finns här...

...för DIN skull så fråga oss gärna om råd och tips så att du får ut det du önskar av din träning. Vår ambition är att du lämnar träningen hos oss med ett leende på läpparna och med en längtan att snart komma tillbaka igen! /Anette Henningsson, Verksamhetschef, tillsammans med personal och 280 ideella funktionärer.