Vår stora träningsanläggning Friskishuset hittar du i Lund. Läs mer om Friskishuset här.

Träning i externa lokaler under vår- och hösttermin

I Lund,  Veberöd, Genarp, Dalby, Södra Sandby, Löddeköpinge, Furulund, Kävlinge, Dösjebro, Hofterup, Barsebäck, Staffanstorp och Hjärup hittar du oss i hyrda skoljympasalar m.m. Här erbjuder vi olika former av gruppträning utifrån förutsättningarna i lokalen. 

I skollokalerna följer vi skolornas terminer (vår- och hösttermin). Vi har inte tillgång till dessa lokaler under sommarmånaderna och endast begränsad tillgång under julveckorna. Dagar och tider i dessa lokaler ansöks om hos respektive kommun inför nytt läsår d.v.s. varje hösttermin. Kommunerna beslutar om fördelning av tider utifrån sina regler vilket bl.a. säger att barn- och ungdomsidrotter har förtur. Det gör att vi inte kan garantera att vårt schema ser likadant ut varje termin då våra tider kan komma att förändras och det kan även hända att vi blir utan tider helt i någon lokal.

Scheman i skollokaler

Se länkarna här ovanför - kommunnamnet med en röd punkt. Där hittar du aktuella scheman för varje kommun (vår eller höst). Under Schemaändringar publiceras ändringar i lokalerna.

Viktigt att veta

Vårt schema är preliminärt och kan komma att ändras under verksamhetsåret på grund av oförutsedda händelser eller annat som påverkar.

Vi gör allt vi kan för att schemalagda pass ska genomföras. Ibland kan det hända att ett pass, om en vikarie till gällande träningsform inte går att hitta, ändras till annan träningsform. I sista hand kan pass komma att ställas in om en vikarie inte går att uppbringa.

Varmt välkommen att bli vår träningskompis!

Priser på våra träningskort