Träning i skollokaler under vår- och hösttermin

I Lund,  Veberöd, Genarp, Dalby, Södra Sandby, Löddeköpinge, Furulund, Kävlinge, Dösjebro, Hofterup, Barsebäck, Staffanstorp och Hjärup hittar du oss i hyrda skoljympasalar mm. Här erbjuder vi olika former av gruppträning utifrån förutsättningarna i lokalen. 

I skollokalerna följer vi skolornas terminer (vår- och hösttermin). Vi har inte tillgång till dessa lokaler under sommarmånaderna och endast begränsad tillgång under julveckorna. Dagar och tider i dessa lokaler ansöks om hos respektive kommun inför nytt läsår d.v.s. varje hösttermin. Kommunerna beslutar om fördelning av tider utifrån sina regler vilket bl.a. säger att barn- och ungdomsidrotter har förtur. Det gör att vi inte kan garantera att vårt schema ser likadant ut varje termin då våra tider kan komma att förändras och det kan även hända att vi blir utan tider helt i någon lokal.

Scheman i skollokaler

Scrolla ner en bit på sidan till kartbannern med länkar till respektive ort. Under varje ort finns aktuellt schema (vår eller höst).

Friskishuset i Lund

Vår stora träningsanläggning Friskishuset hittar du i Lund. Här har vi tre gruppträningssalar, ett Gym, Spinning, Indoor Walking, Cirkelgym, café och vårt kansli.

Gymmet är ett s.k. nyckelgym vilket gör att du kan träna från tidig morgon till sen kväll även om inte receptionen är bemannad.

Du hittar aktuellt schema här online.

Du kan också ladda ner vår app, Friskisappen (Friskis&Svettis Riks) via appstore eller Google play för att se schema, kunna boka plats mm. Mer information om Friskisappen hittar du här.

Öppettiderna i Friskishuset kan förändras på grund av förändringar i verksamheten och/eller organisationen eller p.g.a. oförutsedda händelser som ligger utom vår kontroll. Vi informerar om eventuella förändringar i första hand på hemsidan och via sociala medier. 

Viktigt att veta

Vårt schema är preliminärt och kan komma att ändras under verksamhetsåret på grund av oförutsedda händelser eller annat som påverkar.

Större ändringar i schemat kan komma att göras vid terminsstart för att till exempel kunna erbjuda nya träningsformer, för att skapa ett varierat schema, för att möta våra ideella ledares önskemål utifrån deras förutsättningar o.s.v.

Vi gör allt vi kan för att schemalagda pass ska genomföras. Ibland kan det hända att ett pass, om en vikarie till gällande träningsform inte går att hitta, ändras till annan träningsform. I sista hand kan pass komma att ställas in om en vikarie inte går att uppbringa.

Varmt välkommen att bli vår träningskompis!