Bli en superhjälte hos Friskis Lund

Vi har olika roller/uppdrag som du har möjlighet att engagera dig i. Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis, träning och en engagerad attityd samt tid för ditt uppdrag.

Just nu söker vi dig som:

  • Vill vara en del av servicegruppen i gymmet som fixar, fejar och håller maskiner m.m. i bra skick. Här kan du välja att fokusera på att hålla rent och snyggt (tvätta av maskiner och fria vikter, dammsuga löpband o.s.v.) eller att mecka med maskiner (smörja, spänna, fixa småfel m.m.)
  • Vill inspirera, guida och förmedla träningskunskap och peppa i gymmet som gymtränare. Här går man Friskis&Svettis roliga och högkvalitativa utbildning först om man efter en audition och intervju blir antagen.
  • Vill inspirera, guida, sköta försäljning av träningskort m.m. och sprida skön stämning i vår reception i Friskishuset på kvällstid eller helgtid. 

Är du intresserad av att leda gruppträning, värda på ett gruppträningspass, vara en del av vår arrangemangsgrupp som fixar och donar kring event och funkissammankomster bl.a. - eller finns det någonting annat du känner att du skulle vilja bidra med i föreningen så hör av dig!

Friskis är människorna som väljer att engagera sig och som väljer att träna i föreningen.

Friskis är vi TILLSAMMANS!

Är du nyfiken?

För mer information om receptionsuppdraget, kontakta Åsa eller Eva-Marie via e-post: reception@lund.friskissvettis.se.

För mer information om övriga funkisroller/uppdrag, kontakta Anette: anette@lund.friskissvettis.se eller Cia: cia@lund.friskissvettis.se

"Att ha kul och samtidigt göra skillnad. Svårslaget."