Bli en hjälte hos Friskis Lund

Vi har olika roller/uppdrag som du har möjlighet att engagera dig i. Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.

 

Just nu söker vi:

  • Gruppträningsledare till att leda pass i lokalerna på orterna (vi har verksamhet på 13 orter i Lunds, Staffanstorps och Kävlinges kommun)
  • Gymtränare till vårt gym i Friskishuset i Lund
  • Gruppträningsledare med möjlighet att leda på dagtid i Friskishuset.
  • Gruppträningsledare med möjlighet att leda på helger i Friskishuset.
  • Gruppträningsledare med möjlighet att leda på kvällstid i Friskishuset.
  • Servicevärdar  som gillar att mecka och fixa för att ingå i vårt team av ideella  i Friskishuset som tar hand om utrustning mm.
  • Värdar till skollokalerna på våra orter.

Hur ansöker jag?

Vi har kontinuerlig uttagning för dig som vill bli tränar/ledare inom gruppträningen eller i gymmet.

Rekrytering av receptionister, värdar och servicevärdar sker också kontinuerligt utifrån behov.

Oavsett vilken roll du är intresserad av så kontakta föreningens verksamhetschef Anette Henningsson så berättar hon mer om uppdraget.

Telefon 046-136406. Mail anette@lund.friskissvettis.se

Vad innebär det?

Här nedan ser du en kort beskrivning av de olika uppdragen.

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Din uppgift som receptionist

Som receptionist är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären i Friskishuset både för de som besöker oss och för de som kontaktar oss från verksamheten på våra orter. Du är oftast första mötet, till dig kommer man med frågor som berör medlemsskapet och allt som pågår i anläggningen. Du är grym på att hålla många bollar i luften och gillar när det händer saker. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Din uppgift som värd

Som passvärd är du ett team med ledaren. Du hjälper till med insläpp till passet och finns med under hela passet som en tillgång för både ledare och deltagare. Du är också den som ser över lokalen före och efter passet så där är rent och snyggt. Du är värd vid ett fast tillfälle per vecka under terminerna. Det ingår också att vara värd någon/några gånger under sommaren samt mellandagarna. Vi har passvärdar i skollokalerna och på en del pass i Friskishuset

Din uppgift som servicevärd

Som servicevärd är ditt uppdrag att löpande hålla våra maskiner i Friskishuset (gymmaskiner, Indoor walkers, spincyklar mm) hela och rena. Du torkar av och rengör, meckar med sådant som går att lösa själv och berättar när vi behöver ta in hjälp och service från våra leverantörer. Vi ser helst att du är servicevärd vid ett tillfälle per vecka men detta går att diskutera. Gärna under dagtid då det är då det är lättast att komma åt maskinerna.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.