Bli en superhjälte hos Friskis Lund

Vi har olika roller/uppdrag som du har möjlighet att engagera dig i. Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis, träning och en engagerad attityd samt tid för ditt uppdrag.

Friskis är människorna som väljer att engagera sig och som väljer att träna i föreningen.

Friskis är vi TILLSAMMANS!

Vi söker just nu:

Receptionsvärd

Som receptionsvärd gillar du att möta människor och bjuda på bra service. Du guidar de som kommer eller ringer, sköter försäljning av träningskort m.m., hanterar vårt medlemssystem och sprider skön stämning i vår reception i Friskishuset.

Vi startar med en intervju. Om allt känns bra för dig och oss så kör vi sen en utbildningsperiod så du i lugn och ro kan komma in i det du behöver kunna innan du sätts in i bemanningsschemat.

Det vi primärt nu söker är dig som vill engagera dig i receptionen på:

  • torsdagar 17:30-20:30 (två personer)
  • torsdagar 15:00 – 17:30
  • fredagar 15:00 – 18:30

Även om ovanstående tider inte passar dig just nu är du varmt välkommen att höra av dig om du är nyfiken på att stå i vår reception!

Service/städ värdar till gymmet och Indoor walking

Du är en del av servicegruppen i gymmet som fixar, fejar och håller maskiner m.m. i bra skick. Här kan du välja att fokusera på att hålla rent och snyggt (tvätta av maskiner och fria vikter, dammsuga löpband o.s.v.) eller att mecka med maskiner (smörja, spänna, fixa småfel m.m.). Även våra crosstrainers i Indoor walking salen behöver rengöring och omvårdnad någon gång i månaden.

Gymvärd

Gymvärdens uppdrag är framförallt att skapa relationer och bidra till en trygg miljö, hålla gymmet rent och snyggt, guida nya medlemmar och vid behov stötta gymtränarna. Gymvärden ska även kunna visa inställningar i de vanligaste gymmaskinerna och guida medlemmar i träningsappen Friskis Go. Du går en digital utbildning i samband med att du kliver in i rollen som gymvärd.

Gymtränare

Som gymtränare gillar du att inspirera, guida och förmedla träningskunskap och peppa medlemmarna i gymmet. För att bli gymtränare går man först Friskis&Svettis roliga och högkvalitativa utbildning om man efter en audition och intervju blir antagen.

Gruppträningsledare

  • Dans soft dagtid
  • Jympa soft dagtid
  • Barnträningen (Familjejympa, Familjefys)
  • Yoga
  • Cirkelgym kvällstid

Som gruppträningsledare är du först med på en audition/uttagning där du har satt ihop och genomför ett minipass. Du får instruktioner från oss om vad vi önskar att du tänker på m.m. beroende på vilken träningsform du är intresserad av att leda. Blir du antagen väntar sedan en rolig och utvecklande period då du ska delta på Friskis&Svettis utbildning till ledare. En del gör du hemma online, en del åker du iväg på internat för att genomföra. När utbildningen är färdig sätter du ihop ditt första egna pass, tränar in det och sen är det dags för licensiering. Under utbildningen har du en fadder från föreningen som stöd och bollplank.

Är du nyfiken?

Alla uppdragen/rollerna är på ideell basis. Som tack för ditt engagemang och din lust att vara en del av föreningen, och bidra till Friskis&Svettis vision att få så många som möjligt att röra på sig, får du ett Träningskort Sverige. Med det kan du träna hos alla Friskis&Svettis i Sverige.

Du får också möjlighet att delta på inspirationsdagar, träningsdagar, fester m.m. Och ingår i ett stort nätverk av människor med olika erfarenheter och kompetenser och med varma hjärtan och många leenden!

Nyfiken på att få veta mer? Hör av dig till:

Cecilia Wemlén, cia@lund.friskissvettis.se

Åsa Sjöstrand, reception@lund.friskissvettis.se

Anette Henningsson, anette@lund.friskissvettis.se

"Att ha kul och samtidigt göra skillnad. Svårslaget."