LOGGA IN

En användare i vårat bokningssystem får du automatiskt när du köper ett kort hos oss och du kan börja boka direkt.
Du bokar via webben eller i våran app "Friskis&Svettis Linköping".

ANVÄNDARNAMN: e-postadressen du har registrerat hos oss.

LÖSENORD: de sex första siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMMDD).

OBS! Är du ny medlem och beställer via Benify eller Wellnet kan du ej logga in förens du angett e-postadress i receptionen.


Bokning

Boka gör du via hemsidan eller via vår bokningsapp som heter "Friskis&Svettis Linköping". Kom ihåg att du alltid måste vara inloggad för att boka.

Du kan boka pass fyra dagar framåt. Platserna släpps 6.30 på morgonen.
Exempel: ett pass som är på en fredag kan du boka tidigast måndag 6.30.

Bokad plats hämtas ut senast fem minuter innan passet startar.

Du kan max ha tre bokningar åt gången. En reservplats räknas som en bokning.

Bokning kan ske senast en timme innan passet börjar. För reservplats gäller två timmar.

Avbokning

Avbokning ska ske senast två timmar innan passet startar. Du gör det via appen eller hemsidan. Vänligen respektera att vi inte gör avbokningar via telefon om det är mindre än två timmar kvar till passet börjar. Vi tar heller inte emot avbokningar via e-post.

Om du missar att avboka eller inte checkar in på passet räknas det som en missad bokning. En missad bokning ligger kvar i 60 dagar. Efter tre missade bokningar spärras ditt träningskort från bokning i 60 dagar från den första missade bokningen.

En eventuell bokningsspärr kan du ta bort mot en avgift på 100 kr. Det kan du få hjälp med i receptionen.

Checka-in på pass (gäller även pass i gymmet)

Med bokning

Fem minuter innan ett pass börjar släpps din bokade plats fri för drop in. Därefter måste du trycka på boka-knappen för att ta en plats. Är passet redan fullt har du förlorat din plats vilket resulterar i en missad aktivitet.

Kommer du tidigare än fem minuter innan räcker det att du lägger kortet mot den blinkande läsaren. En textruta som bekräftar din incheckning dyker då upp på skärmen.

Drop in-platser

Lägg kortet mot den blinkande läsaren. Finns det platser kvar så kan du trycka på boka-knappen. En textruta som bekräftar din incheckning dyker då upp på skärmen.

Reservplatser

Avbokas en ordinarie plats blir du som förstareserv inbokad på passet per automatik. Du meddelas om detta per e-post. Man blir ej inbokad från reservlistan senare än två timmar innan passet börjar.

Du kan se i appen och på hemsidan vilken reservplats du har.

Är det mindre än två timmar till passet börjar upphör reservlistan att gälla. Då är det först till kvarn/fysisk kö som gäller för eventuella drop-in platser som släpps fem minuter innan passet börjar.

Precis som vid ordinarie bokningar ansvarar du för att avboka din reservplats om du inte kommer kunna nyttja den.

Har du inte fått en ordinarie plats när det är två timmar till passet börjar så behöver du inte avboka dig från reservlistan och det resulterar inte i en missad bokning.

OBS! Du kan endast ha en bokning samma tid. Det innebär att om du köar till flera pass samma tid (eller som överlappar) och får en plats till det ena så raderas övriga reservplatser automatiskt. Samma gäller som du står på reservlistan till ett pass och sedan bokar ett annat pass samma tid. Din reservplats tas då bort automatiskt.


SCHEMA

Schemat finns såklart i appen och på webben! Där är det som mest aktuellt och uppdaterat utifall det sker ändringar.