• Gemenskap
  • Gedigen utbildning
  • Engagemang

Din uppgift som ledare eller tränare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass och instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du också ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.  

 

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på anläggningen. Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta. 

 

Låter det som ett uppdrag för dig?

Eller är du en gnutta nyfiken på vad det innebär att vara funktionär? Du måste inte veta exakt vad du vill göra, men fundera på varför du vill engagera dig. I gengäld får du gemenskap, inspiration och utbildning, fri träning och en rolig utvecklande fritid. Du som vill veta mer om att bli ledare, tränare eller värd är varmt välkommen att höra av dig till oss eller komma på något av våra infoträffar i Motala.

Infomöte

Är du nyfiken på vad det innebär att vara funktionär på Friskis i Motala? Då är du varmt välkommen när vi har infomöten. Möten annonseras här på sidan när det är dags.

Personer tränar

Har du frågor?

Ledare och tränare:
Fredrik Lilje
Träningschef
fredrik@linkoping.friskissvettis.se

 

Värdar:  
Maja Löfstedt   Ulrika Norr 
Platschef Motala   Receptionschef
maja@linkoping.friskissvettis.se    ulrika@linkoping.friskissvettis.se

 

Övriga frågor:
Maja Löfstedt
Platschef Motala
maja@linkoping.friskissvettis.se