Daniel Sundvall - Vägen ur missbruk och kriminalitet

Daniel delar med sig av sin personliga resa där han berättar om sitt liv som kriminell och missbrukare och de påverkningar detta livsstilval hade på honom. Han belyser bland annat ämnen som gäng, psykisk ohälsa och identitetskris vilka ofta följer i spåren av dessa utmanande val.  
För mer information om Daniel besök www.danielsundvall.com eller BOKA DIN BILJETT HÄR

Lena Larje - Stark Senior

Gladare, friskare, starkare, smartare och snyggare. Detta är en föreläsning för alla seniorer som vill inspireras och få bra hälsotips. Lena tipsar om hur du kan träna och äta för att med små förändringar öka din livskvalitet och bli ditt absolut bästa jag. Varför och hur ska man träna? Vad är det som är så bra med träning? Vad ska man tänka på som senior? Vilken mat och vilka näringsämnen är extra viktiga när vi blir äldre.
Lena Larje är hälsocoach och kostrådgivare och driver företaget Träning 40+.
Du kan läsa mer om Lena på www.traning40plus.se eller BOKA DIN BILJETT HÄR

Karoline Pettersson - Matmyter och Träning

Var med och krossa några av de stora matmyterna och rikta fokus mot det härliga med mat! Karoline är dietist, föreläsare och coach, som sprider harmoni kring mat och hälsa, inte minst i sociala kanaler. I den här föreläsningen får vi lära oss mer om näring och vardagsviktiga delar men också om likheterna mellan att planera och konsumera träning och mat. 
Läs mer om Karoline på www.karolinepettersson.se eller BOKA DIN BILJETT HÄR

Sensing yoga & gongbad

Välkommen på en djupavslappnande stund i sällskap av Sofia och Robin! Här bjuds du in till en varm och genuin tillvaro där du tillåts att landa tryggt i dig själv genom ett meditativt gongbad och mjukgörande och utrensande Sensing Yoga.
Tillåtande, mjukt och med en grund i hur vi naturligt mår bra av att röra oss. När kroppen har landat och ditt sinne berörs av gongens toner i ett varmt och tillåtande space, kan du känna dig fullkomlig, i allt som är du.

För mer information om Sofia besök www.jordnärahälsa.se eller BOKA DIN PLATS HÄR


Jubileumsfest Sockertoppen

Friskis&Svettis Lidköping intar Sockertoppen den 6 april kl. 19-01 för en sprakande jubileumsfest. Visst vill du också vara med?

PRIS: 395 kr/person inkl. välkomstbubbel, buffé med salladsbord, dessert, kaffe, och underhållning.

Boka din plats här! ...eller under "Boka arrangemang" i Mitt Friskis-appen.