Friskis Lidköping #friskislidkoping


Vår förening startade 1994 med klassisk jympa i skolhallar. 2006 flyttade vi in i Sockerbruket och utökade med gym, spinning och annan gruppträning.
Vi, liksom andra föreningar, finns till tack vare våra ideellt engagerade funktionärer. Idag är vi ca 50 ledare/instruktörer och lika många övriga funktionärer som förverkligar Friskis&Svettis idé om lustfylld träning för alla. Som tack för att man engagerar sig får man fri träning hos oss och alla andra Friskisföreningar, gemenskap, utbildning och inspiration. Och inte minst en chans att bidra till en bättre och friskare värld.


Du som medlem äger!

Vi är en medlemstyrd organisation och det är årsmötet och medlemmarna som beslutar. Allt eventuellt överskott går tillbaka till dig och anläggningen i form av uppdatering av maskiner, renoveringar, utbildning av fler ledare och nya träningsformer med mera.


Vårt Gym

I gymmet hittar du massor av redskap och fria ytor med oändliga möjligheter att träna styrka, kondition, balans och rörlighet. Här finns bland annat skivstänger, gymband, lianer, ringar, löpband, spänstboxar, lyftarflak, kettlebells, balansplattor, bollar, hantlar, monkeybars och en mängd maskiner. Här kan alla träna och ha kul – mjukt, hardcore, rehab, sportigt, soft eller högintensivt. Här har du alla träningsupplevelser i en och samma lokal.
Känner du dig lite vilsen i gymmet eller har du fastnat och kommer inte vidare? Ta hjälp av våra utbildade gymtränare! En gyminstruktion ingår alltid i ditt träningskort. (ej prova på/kompiskort) Boka i app/på hemsida eller prata med oss i Medlemsservice.


Vår Gruppträning

Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av gruppträning. I vår app och på vår hemsida kan du enkelt hålla koll på schemat och boka dig på pass. Använd din email eller ditt kortnummer (sex siffror) som användarnamn. Lösenordet är din födelsedata med sex siffror, ååmmdd. Du kan byta lösen om du vill, efter att du loggat in.
Varmt välkommen till Friskis&Svettis i Lidköping som är en stor ideell idrottsförening. Friskis Lidköping har många års erfarenhet av träning. Av rolig träning som ger rörelseglädje och träningslust. Detta kryddar vi sen med kvalitet, lättillgänglighet, både spets och bredd för elittränad eller nybörjare och massor av härlig musik. 

Sammanlagt har hela Friskis&Svettis över en kvarts miljon medlemmar. Drygt 2000 av dem finns i Lidköping. Vi har ca 100 ideellt engagerade funktionärer - ledare, värdar och instruktörer som engagerar sig på sin fritid på Friskis bara för att det är så himla kul. Det märks.

Vi är också mycket glada att kunna erbjuda träning av högsta kvalitet i lokaler av högsta kvalitet - vårt upplevelsecenter är Lidköpings hetaste mötesplats. Hos oss finns något för alla. Nybörjare, vältränad, ung, gammal.