ÖPPETTIDER I SOMMAR

Nyckelgymmet är öppet 04-23 alla dagar.

Medlemsservice är öppen
v.27 måndag till torsdag 09-18
v.28-32 måndag & torsdag 16-18 

Du når oss under dessa tider även via telefon 0510-237 10 och mail till medlemsservice@lidkoping.friskissvettis.se


Köp av träningskort utanför öppettid

Vill du köpa träningskort kan detta, utöver köp över disk i vår medlemsservice, göras via mail till medlemsservice@lidkoping.friskissvettis.se mot faktura.
Räkna dock med några dagars svarstid.

Ovan är hur vi planerar att hålla öppet framöver men på grund av rådande situation kan våra öppettider i medlemsservice komma att ändras med kort varsel.
Är ditt besök hos oss beroende av att vi har öppet vår medlemsservice föreslår vi att du slår oss en signal på 0510-237 10 innan ditt besök för att säkerställa att vi finns på plats. 


Om medlemsservice

I vår medlemsservice hjälper vi till med allt från försäljning av träningskort och vattenflaskor till passbokning och bokning av gyminstruktör. Vi vägleder nya och rutinerade medlemmar i vårt utbud och svarar på alla sorts frågor. 
Bakom disken möter du både ideella receptionsvärdar samt anställd personal.

Om nyckelgymmet

Vi älskar våra medlemmar och vill kunna erbjuda dig att träna hos oss så mycket (eller lite) som du vill och kan.
Från tidig morgon till sen kväll. Därför ger vi dig möjlighet att utnyttja våra lokaler även när vi inte har personal på plats,
mellan 4-23 årets alla dagar.

Vi vill även tacka dig för att du hjälper till att hålla våra lokaler rena, trygga och tillgängliga dessa timmar om dygnet genom plocka i ordning och hålla rent efter dig. Samt genom att inte släppa in obehöriga personer i lokalerna.
Det är tack vare dig som vi kan ha så generösa öppettider.