Landa in för att hämta ny energi

Energifyllt och flödande men också en möjlighet att få stanna upp och landa. Yoflow är en ny spännande nyhet i yogan. Här får du jobba i olika flöden där vi växlar mellan mjukhet och kraft. Yoflow är ett Limited edition-pass på besök under 2021. Du hittar det i Friskis onlineträning och på flera ställen i schemat!

Mer mjuk träning i en hård värld

I de speciella tider som råder är det många som tillbringat mer tid hemma och blivit mer stillasittande än vanligt. För att underlätta för fler att fortsätta eller börja göra saker som man mår bra av kommer nu nyheterna Stavfys och Stolsfys. Passen är extra bra för dig som är äldre eller av olika anledningar vill ta extra hänsyn till kroppen och sinnet. Du hittar passen i Friskis onlineträning.

Vill du träna live med oss utomhus finns såväl Promenad som Stavgång på schemat, jämte andra softa pass från Jympa till Utefys Cross soft. Kolla in schemat här - eller här i bokningen!


Träna ute är hetast på vintern

Vi tränar ute som aldrig förr! Populära Utefys finns i flera sköna varianter, alla anpassade för vinterväder där du har chans att bli varm, flåsig, utmana styrkan och stabiliteten och njuta av att vara ute och träna utan att behöva ligga nere på marken! I alla Utefys-passen får du rejäl träning för hela kroppen med klassiska och effektiva övningar som är lätta att haka på oavsett träningsvana.

Träning med nyhetsfeeling

Löpning cross byter nu namn till Utefys cross och kommer dessutom i en soft-version. I Utefys cross förflyttar du dig mellan olika stationer där du jobbar med olika styrkeövningar. Naturupplevelsen får du på köpet.

Under 2021 fortsätter vi också att fylla på med fler spännande träningsnyheter. Bland annat lanserar vi redan nu Mammapower som riktar sig speciellt till dig som nyligen varit gravid och fött barn. Mammapower ersätter Core mamma på vårt schema.


Kolla in hela utbudet!

Här hittar du det aktuella schemat i PDF-format med både inne- och utepass - och här hittar du bokningen!