Träning på Solstadens Sportcenter!

På Solstadens Sportcenter finner du en komplett anläggning på 4200 m2 fördelat på två våningar. Här finns totalt 7 gruppträningssalar varav 3 salar för gruppträning (Jympa, Dans, Yoga, Skivstång och mer), 2 för Spin samt 1 för Cirkelgym och 1 för Indoor Walking. Utöver detta har vi ett stor och välutrustad gym där du hittar allt du kan önska inom modern gymträning. 

Åk hit: Vi har gott om parkeringsplatser och cykelställ under tak. Det finns även gott om bussförbindelser, välj linje 2 eller 8 med avstigning Södra Råtorp.

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård samt för konferens. Vid intresse - kontakta verksamhetschef Mikael Eriksson, mikael@karlstad.friskissvettis.se

Vi har även en barnhörna! 

Här får barn gärna sysselsätta sig själva medan de vuxna tränar. Om barnet vill se på DVD-film går det bra att ta med egen eller att låna av oss (säg till i receptionen för att låna). Om barnet vistas på egen hand i Barnhörnan ansvarar du som vuxen för att plocka i ordning efteråt. Mat, dryck eller godis är inte tillåtet, men en frukt eller mindre, kladdfritt mellanmål går däremot bra. Tänk på risken för allergi!

Alla barn som vistas i lokalen är under medföljande vuxens ansvar.

Välkommen till barnhörnan! 

 

Här finns vi