Lustfylld friskvård

  • Aktiv konferens
  • Företagsklipp
  • Inspirationsdag

Träna tillsammans

Få glada och friska medarbetare genom att röra på er tillsammans! Vi kan stötta med inspiration och träningsupplägg som ökar rörelsen, glädjen och gemenskapen på arbetsplatsen.

Gruppträning

Kör ett (eller flera) pass med ert personalgäng. Passet körs på Friskis Karlstad i vår lokal och med våra ledare. Kanske en frukostträning? Vi har möjlighet att ta emot upp till 90 personer beroende på träningsform.

Pris: från 1850:-/grupp exkl. moms.

Gymträning

Våra tränare på vårt gym visar gärna hur ett träningsupplägg kan se ut. Det är större chans att nå sina mål om man får hjälp och hejarop. Vi har upplägg för både individ som för mindre grupper. Hör av er så syr vi ihop något som passar er!

Företagsklippet

Köp ett gemensamt klippkort till er personal. Företagsklippet innehåller 100 träningstillfällen som ni fritt förfogar över.

Pris: 9500 kr. Medlemskap tillkommer á 200 kr/person och år.

Boka en aktiv konferens

Välkommen att lägga er nästa konferens hos oss. Vi har en stor sal som rymmer drygt 100 sittande deltagare, fullt utrustad med ljud och projektor. Kombinera med ett träningspass före eller efter och ni får garanterat en energifylld dag.

Vi anpassar efter era behov och tar emot stora som små sällskap. Välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er.

Vill ni synas hos oss?

Nå ut till våra 6000 medlemmar! Vi har fem TV-skärmar i lokalen som visas under all öppettid, cirka 100 timmar/vecka. Här har du som företag möjlighet att synas med ditt budskap.

Pris: 3000 kr/månad exkl. moms

Kontakt och bokning

Mikael Eriksson

Telefon: 0704-655 600
E-post: mikael@karlstad.friskissvettis.se