F&S Hudiksvall finns tack vare 80 ideellt engagerade ledare, tränare, receptionister och andra funktionärer. Välkommen med din ansökan om du älskar att möta och inspirera människor och vill göra skillnad på riktigt.

Som funktionär i Friskis&Svettis Hudiksvall är du en av någonting stort. Vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet bidrar du med ditt engagemang för att skapa lustfylld träning för medlemmarna och är med och förverkligar F&S idé om allas rätt till rörelse. I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning, stort kontaktnät och mycket mer. Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Som funktionär på Friskis kan man vara ledare för pass, tränare på gymmet, värd i receptionen eller något helt annat. Utbildning, gemenskap och träningsmöjlighet är något du får i gengäld.

Din uppgift som tränare

Som tränare på Friskis&Svettis har du ett genuint intresse för människor och för möten mellan människor. Du gillar att få folk att trivas i gymmet. Du har vana av och intresse för styrketräning och du gillar Friskis&Svettis träningskoncept. Du har en sund inställning till kropp och träning. Du har förmåga att vara pedagogisk och inspirerande. Du bjuder på dig själv. Du får människor att le. I rollen som tränare genomför du instruktioner tillsammans med inbokade medlemmar. Du finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en maskin eller övning. Du ser till att gymmet är i ordning. Du skapar stämning och trivsel.

Din uppgift som ledare

Att vara ledare på Friskis&Svettis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna. Du får folk att le.

Din uppgift som receptionist

Som receptionist på Friskis&Svettis är du ofta det första ansiktet motionären möter. Du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du får folk att känna sig välkomna och trivas. Du skapar atmosfären och ramar in besöket på Friskis&Svettis. Du ser varje medlem, har personlig utstrålning, en positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ och kavla upp ärmarna när det behövs.

Ansökning och uttagningar

Ledare, receptionister och tränare rekryteras kontinuerligt under året. Fyll i en intresseanmälan och maila eller lämna i i receptionen.

 

Ta chansen att få lära dig mer

Alla som engagerar sig som ledare eller tränare inom Friskis går igenom vårt egna utbildningsprogram.

 

"Att ha kul och samtidigt göra skillnad. Svårslaget."