Välj mellan många träningsformer

Hos oss kan du välja mellan ett stort antal gruppträningspass varje vecka. Styrkepass, löpning, jympa, dans, spinning, eller gymträning. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig.

Gymträning på dina villkor

I vår välutrustade multihall hittar du moderna maskiner och fria vikter. Här kan du träna själv eller på pass för att få tips och ny inspiration. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa.

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Provträna hos oss

Vi kan försöka beskriva känslan, men riktigt bra träning måste upplevas. Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda har du möjlighet att testa Nyfikenkortet till ett mycket förmånligt pris. Kortet gäller i sju dagar, från det datum du köper kortet. I Nyfikenkortet ingår hela vårt utbud och du kan även boka dig på pass. Kom och testa!