Redo att bli medlem?

Friskis består av 160 ideella idrottsföreningar i Sverige och på flera platser i norra Europa. För att bli medlem börjar du med att hitta in till din Friskisförening. Där får du information om träningskort, priser och vilka träningsformer som föreningen erbjuder.

Sök fram din förening här.

Träningsnyheter 2023

När Friskis&Svettis utvecklar träningsnyheter ska det självklart kännas aktuellt, spännande men också lite överraskande. Varje år görs en trendspaning som ligger till grund för utvecklingen. Här hittar du årets träningsnyheter.

Egna utbildningar ger kvalitet

För att säkerställa hög kvalitet på träningen utbildar vi alla våra ledare och tränare genom vårt eget utbildningsprogram. Det gör att du kan förvänta dig träning med lika mycket fokus på ett bra utförande som på en härlig upplevelse.

Du som medlem äger

Friskis&Svettis består av 159 ideella föreningar. Det är du som medlem som äger Friskis&Svettis och kan vara med och påverka i din förening. Vill du veta mer om hur Friskis jobbar med medlemsdemokrati, om vår historia, hur vi ser på träning, doping och miljö bland annat, så kikar du in här: Om oss

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem hos oss har du möjligheten att både påverka och bidra.

Träna i hela Sverige

Med Träningskort Sverige kan du träna i alla Friskis&Svettis föreningar under bemannade öppettider, för både gym och gruppträning (drop in i mån av plats). Tänk på att våra föreningar har olika utbud. Hitta in till en Friskis-förening och läs mer om utbud och priser. 

Hitta Friskisföreningar