Vad innebär det att vara tränare eller värd?

Så här går det till att bli tränare >>

Din uppgift som tränare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som tränare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.

Ansök om att bli tränare

Friskis Helsingborg rekryterar tränare efter behov, så håll utkik på hemsidan.

Ansök om att bli värd

Klicka här för info och lediga platser

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som tränare eller värd? Som tränare maila dina frågor till Anette TG och som värd till receptionen.

Arbeta hos oss?

Nästan hela föreningen drivs av ideella krafter men ett gäng arbetar för föreningen. Kanske finns ditt nästa drömjobb här? Inga lediga tjänster just nu.