Friskis&Svettis Haninge

Nyckelordet i Friskis&Svettis träning är glädje. Glädje i muskler och musik. Glädje i motion och motivation. Glädje i rörelsen.

Hos oss hittar du både spinning och jympapass på olika nivåer och pass med olika inriktning, som styrka och funktionell träning, show- och danskänsla, samt inre fokus och livskraft. Självklart hittar du pass för hela familjen och alla åldrar, från Familjejympa till Seniorklubben. På gymmet tränar du styrka i maskiner, med fria vikter eller på den funktionella träningsytan.

Friskis&Svettis träning är genomtänkt, med garanterad träningseffekt, hög kvalitet och minimal risk att skada sig. Alla våra ledare och instruktörer går gedigna utbildningar och licenseras innan de får förtroendet att leda och instruera.

Friskis&Svettis engagerade ledare och instruktörer inspirerar och hjälper dig att uppnå en lustfylld känsla och härlig träning. Delad glädje är dubbel glädje, det är därför så många människor föredrar att träna i grupp. Så tror vi i alla fall!

Hos oss kan du välja mellan en massa olika träningsformer. Vi har gym, spinning och gruppträning vilket ger 94 träningstimmar varje vecka.

 

F&S Haninges idé 
Att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. 

F&S Haninges uppdrag 
Att få så många som möjligt att motionera. 

F&S Haninges vision 
En kommun där alla mår bra och njuter av rörelse- och livsglädje. 

IF Friskis&Svettis Haninge bildades 1983. Den första terminen, VT84, hade vi 2 jympapass per vecka med 100 motionärer och 5 funktionärer. Februari 2007 fick vi vår egna träningslokal på Kilowattvägen. 

Du väljer själv utifrån gällande schema och öppettider hur du vill träna. Vi erbjuder gruppträning, spinning, gym och uteträning under säsong.