Träningsaktiviteterna är anpassade för seniorer. De utförs i sittande, stående och gående och är lätta att delta i. Alla aktiviteterna tar ca 45 - 55 min från start till slut. Seniorklubbens aktiviteter handlar just om att träna tillsammans. Social samvaro och glada skratt är lika viktiga som själva träningen. Efter passen kan de som vill stanna kvar i lokalen, umgås och samtala över en kopp kaffe eller en frukt.

 

Träningen i Seniorklubben

Klubben erbjuder två olika träningskort; Stol & Styrka och Cirkelträning som körs på tisdagar och torsdagar kl. 11.00 och Cirkelgym som körs på måndagar och onsdagar kl. 11.00.Stol & Styrka (tisdag)

Säker, glad och allsidig träning där övningarna görs till musik och var och en tränar vid sin stol, stående och sittande. Under en del av passet använder vi redskap för extra styrketräning. Passet tränar rörlighet, balans och styrka.Cirkelträning (torsdag)

Allsidig träning där övningarna görs till musik på tio olika stationer. Vid stationerna används olika redskap. Passet tränar styrka, rörlighet, balans och kondition.Cirkelgym (måndag och onsdag)

Ett styrkepass där vi använder maskiner och redskap för att träna styrka, balans och rörlighet. Du får möjlighet att utmana dig själv utifrån dina förutsättningar.


 

Kortpris

Seniorklubbskortet Stol & Styrka och Cirkelträning kostar 795 kr/termin.

Seniorklubbskortet Cirkelgym (två pass i veckan) kostar 795 kr /termin.

Medlemsavgift 150 kr/ kalenderår tillkommer.

 

Om du är ny och inte provat Senior-klubben tidigare så är du självklart välkommen på ett provpass.

Med dig till klubbträffarna har du sköna träningskläder, inneskor och ett hänglås om du vill låsa in saker i omklädningsrummet.

 

Har du frågor?
Kontakta Friskis&Svettis på telefon
016-200 60 70 eller maila till
info@eskilstuna.friskissvettis.se

  • Oldiebutgoldie
  • Gemenskap
  • Seniorkraft