Är du den vi söker!?

STRÄNGNÄS

Vi startar nu vårens rekrytering av ledare och tränare. Vi söker brett då vi behöver ledare till många olika träningsformer.
Alla behövs och alla är guld värda!

Längre ner på sidan kan du göra en intresseanmälan.

Din uppgift som ledare

Att vara ledare på Friskis&Svettis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna. Du får folk att le.

Din uppgift som tränare

Som tränare på Friskis&Svettis har du ett genuint intresse för människor och för möten mellan människor. Du gillar att få folk att trivas i gymmet. Du har vana av och intresse för styrketräning och du gillar Friskis&Svettis träningskoncept. Du har en sund inställning till kropp och träning. Du har förmåga att vara pedagogisk och inspirerande. Du bjuder på dig själv. Du får människor att le. I rollen som tränare genomför du instruktioner tillsammans med inbokade medlemmar. Du finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en maskin eller övning. Du ser till att gymmet är i ordning. Du skapar stämning och trivsel.

Din uppgift som värd

Som värd på Friskis&Svettis är du ofta det första ansiktet motionären möter. Du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du får folk att känna sig välkomna och trivas. Du skapar atmosfären och ramar in besöket på Friskis&Svettis. Du ser varje medlem, har personlig utstrålning, en positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ och kavla upp ärmarna när det behövs. I Eskilstuna finns det tre olika värdroller att välja bland. Trivselvärd - hälsar välkommen, svarar på frågor, fyller på microfibertrasor, moppar salar med mera. Receptionsvärd - säljer allt från träningskort till bananer och är allmänt behjälplig. Barnvärd - ser till att barnen får en mysig och kul stund i barnrummet medan föräldrarna tränar. I Strängnäs ha vi en värdroll som är en blandning av receptions- och trivselvärd.

Ansökning och uttagningar

Ledare, värdar och tränare rekryteras kontinuerligt under året. Vi utlyser datum när det är dags för rekryteringsmöten, håll utkik på vår webb och i lokalerna för att ta del av information om datum och hur du anmäler dig. Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. De vanligaste funktionärsuppdragen hos oss är värd, gruppträningsledare eller individuell tränare i gymmet. Utbildning, gemenskap och träningsmöjlighet är något du får i gengäld.


Rekrytering & intresseanmälan

Intresseanmälan Strängnäs

Intresseanmälan Eskilstuna

 

Här nedan ser du en lista på de steg du ska genomföra för att bli funktionär hos oss. Informationsträffen är det första steget på vägen mot att bli funktionär och ett tillfälle du inte kan missa. Ett informationsmöte där vi berättar om vad vi kan erbjuda dig och vad som förväntas av dig i den roll som du väljer. Informationsträffen sker denna termin DigiLive - du har alltså möjlighet att komma hit till Friskis och delta på plats eller så deltar du digitalt via Zoom.

  • Informationsträff i Strängnäs -  torsdag 3/2 kl 18.10 i en av de stora salarna.    Vi spelade in ett av våra informationsmöten under våren 2020. Du är välkommen att titta på filmen för att bilda en uppfattning om ett uppdrag inom Friskis kan vara något som passar dig. Länk till filmen hittar du här nedanför:

    https://youtu.be/me6X7vAiN2g

     Informationsmöte 3/2

Här får du veta allt om hur det är och vad det innebär att ha ett uppdrag på Friskis. Vi ses i en av de stora salarna på våning två kl 18.00.