Spela video

Äntligen dags för en ny termin på Friskis Eskilstuna.

Välkommen in och hitta träningen du längtar till.

Hitta träningen du längtar till

Love the way you lift

Vem du än är och vad du än vill träna, är gymmet en plats för dig. Våra tränare finns på plats för att hjälpa, peppa och utmana dig.

Love the way you play

Att träna tillsammans är både peppigt och kul! Välkomna på Familj eller Familjefys, riktigt kul träning för hela familjen. Eller passa på att träna sida vid sida på några av våra barntillåtna pass.

Love the way you spin

Konditionsträna utan krångliga steg och rörelser. Gå in i din egen värld eller dras med av gruppkänslan och musiken. Människa möter maskin, på de bästa av sätt.

Upptäck Indoor walking, Cardio mix och Spin!

Love the way you push

Gruppträning för dig som vill bli starkare. Hitta kroppskontrollen, slipa på tekniken och våga trycka på. Här finns pass som bygger från grunden – och de som utmanar så att svetten sprutar.

Upptäck våra pass för styrka och teknik.

Love the way you yoga

Meditativ och mjuk. Dynamisk och fysisk. Friskis&Svettis Yoga är vår egen och rör sig fritt mellan lugn och fysisk. Yoga tränar både kropp och sinne och hjälper dig hitta kopplingen mellan dessa två genom andningen. Namaste.

Upptäck Friskis Yoga.

Love the way you flex

För att vardagen ska fungera. För att utvecklas i löpningen. För att komma tillbaka. För att klara tyngre vikt i knäböj. För att det är härligt. Anledningarna till att träna stabilitet och rörlighet är många. Vilken är din?

Upptäck Core och Flex.

Boosta ditt företag med träning

Här på Friskis finns en mängd träningsmöjligheter för företag och föreningar. Vi skräddarsyr för er!

Love the way you jympa

Jympa är träning där rörelser och musik blir ett. Här får du kondition, styrka och rörlighet i en snillrik allt-i-ett-lösning. Det enda du behöver göra är att hänga på och känna känslan.

Missa inte vår Jympa!

Love the way you start

När du landat i känslan att du vill köra igång med träning, då har du kommit en lång bit på vägen. Nu gäller det bara att köra. Vi på Friskis är gärna med som pepp och stöd om du vill börja träna.

Kom igång!

Love the way you are

Friskis tror på lustfylld träning. Därför är vi en frizon från påtvingade prestationskrav och kroppsideal. Läs om vårt initiativ #nollkroppshets.