Välkommen till Torslanda

Välkommen till ett stort, luftigt och fullutrustat gym. Här finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns två olika salar anpassade för gruppträning – stora salen och spinningsalen. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Platschef -Sara Hammarqvist

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Spinning

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Barnpassning och barnrum

Vi erbjuder barnpassning och lekrum för barn upp till 10 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.
Våra barnvärdar finns på plats fram till och med vecka 50 då barnpassning har jul-uppehåll. De är åter på plats från vecka 2. 

måndag kl 16.30-19.30
torsdag kl. 16:30-19:30
lördag kl. 09.00-12.00

Läs mer här

Hyr våra salar

 

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Kontakta Malin Boork på malin.b@gbg.friskissvettis.se

Tillgänglighet

Vår anläggning ligger på våning ett som du når via trappa alternativt hiss. Väl inne hos oss finner du hela vår anläggning på ett och samma våningsplan. Stora kommunikationsytor och tillgängligheten på träning och omklädning gör att det är enkelt för alla att navigera runt och ta sig fram.

I Torslanda har vi ett duschbås i varje duschrum samt ett enskilt omklädningsrum med dusch för den som önskar.

Här finns vi

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Närmaste hållplatsen heter Amhult resecentrum. Från Stenpiren går tex Röd express och den resan tar 20 min.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Du som kommer med bil kan parkera gratis 2 timmar antingen på parkeringen utanför anläggningen eller i parkeringsgaraget i fastigheten.

Kom ihåg att ta gratisbiljett i automaten.

Titta in hos oss