Din uppgift 

Som funktionär i Friskis Ystad är du en del av någonting stort. Vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet bidrar du med ditt engagemang för att skapa lustfylld träning för våra medlemmar och är med och förverkligar Friskis idé om allas rätt till rörelse. I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning, stort kontaktnät, och mycket mer.

Din uppgift som ledare/tränare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du också ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Din uppgift som receptionsvärd

Som receptionsvärd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på anläggningen. Du välkomnar och pratar med medlemmarna och hjälper till vid inpassering, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Ansökning och uttagningar

Ledare/tränare rekryteras två gånger per år. Du kan alltid skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig nästa gång det är dags för uttagning.

Receptionsvärdar rekryteras löpande under året. Även här börjar du med att göra en intresseanmälan.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare/tränare eller receptionsvärd? Ställ dina frågor till Chatrine Walfridsson chatrine@ystad-friskissvettis.com