Vill du göra något roligt på din fritid?

Din uppgift som ledare

Att vara ledare på Friskis&Svettis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna. Du får folk att le!' Resten tittar vi på under uttagningarna.

Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Är du intresserad av att veta mer, kontakta ledaransvarig Lisa Grönkvist, Utbildningsansvarig Caroline Adolfsson eller maila oss på friskisvimmerby@live.se.

Din uppgift som värd

Känner du dig sugen på att vara med i en av Sveriges största föreningar som ideell funktionär?

Som värd hos oss är du en del av det team som skapar en härlig och välkomnande atmosfär på våra anläggningar och hjälper till att informera, hålla snyggt, svara på frågor och vara till hands för medlemmarna. För att bli en bra värd bör du vara utåtriktad, ansvarstagande och initiativrik. Att vara värd inom F&S är ett ideellt uppdrag och alltså ingen anställning. Utbildning, gemenskap och träningsmöjligheter är något du får i gengäld.

Är du nyfiken på att vara med, kontakta värdansvariga Anna Krusell eller maila oss på friskisvimmerby@live.se.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Redan funktionär i föreningen?

Du som redan är engagerad, men söker till ett nytt uppdrag gör såhär:

Hör av dig till styrelsen så kan vi hitta ett nytt spännande uppdrag till just dig!

Frågor? Kontakta oss!