Vill du göra något roligt på din fritid?

Din uppgift som ledare

Att vara ledare på Friskis&Svettis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna. Du får folk att le! Resten tittar vi på under uttagningarna.

Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Är du intresserad av att veta mer, kontakta ledaransvarig Lisa Grönkvist, Utbildningsansvarig Caroline Adolfsson eller maila oss på friskisvimmerby@live.se.

Din uppgift som värd

Känner du dig sugen på att vara med i en av Sveriges största föreningar som ideell funktionär?

Som värd hos oss är du en del av det team som skapar en härlig och välkomnande atmosfär på våra anläggningar och hjälper till att informera, hålla snyggt, svara på frågor och vara till hands för medlemmarna. För att bli en bra värd bör du vara utåtriktad, ansvarstagande och initiativrik. Att vara värd inom F&S är ett ideellt uppdrag och alltså ingen anställning. Utbildning, gemenskap och träningsmöjligheter är något du får i gengäld. 

Är du nyfiken på att vara med, kontakta värdansvarig Linda Sjösten och Ann-Sophie Karlsson eller maila oss på friskisvimmerby@live.se.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Just nu behöver vi t.ex. förstärka vår team inom IT och marknadsföring.

Vad får du som funktionär?

Som funktionär får du lite av allt som Friskis&Svettis erbjuder. Du kommer träffa nya vänner, träningskompisar och skapar glädje båda fysisk och socialt. Dessutom bjuder vi på ett stort utbud av träningsmöjligheter i hela Sverige. Visste du att alla funktionärer får tillgång till hela Friskis&Svettis anläggningar i Sverige (i värde av 5400kr) för bara medlemskapet?

Redan funktionär i föreningen?

Du som redan är engagerad, men söker till ett nytt uppdrag gör såhär:

Hör av dig till styrelsen så kan vi hitta ett nytt spännande uppdrag till just dig!

Frågor? Kontakta oss!

Lite mer om att vara funktionär

Vem är du?

Jag heter Fabian. Jag är utbildad ledare inom barn och familj och styrelsemedlem. Just nu sprider jag träningsglädje i alla åldrar på Familjefys och Familjejympa.

Vad är det bästa på ditt pass?

Man får vara sig själv och ha roligt tillsammans. Varje vecka ser jag framemot att lite vara lite extra busigt och se så mycket skratt bland deltagarna. Vi inspirerar varandra och lära oss något nytt varje vecka, även jag.