Onlineträning för dig som är medlem

Från och med 1 februari blir en stor del av utbudet exklusivt för Friskis Västerås medlemmar med aktivt träningskort Träna alltid och Träna dag samt medlemskap 2021. Onlineträningen fortsätter att utvecklas löpande och blir en självklar del av medlemskapet.
– Jag hoppas såklart att många som kommit igång och tränat våra öppna pass vill fortsätta och titta närmare på allt som medlemskapet innehåller. För fler medlemmar ger mer kraft att förhöja upplevelsen tillsammans, säger Susanne Jidesten.

Ännu fler pass online

I samband med premiären lägger vi också till flera nya pass och alla de pass som tidigare funnits tillgängliga i Online på schemat, kommer du nu komma åt när helst du vill. Bland passnyheterna hittar du Coreflex, Cirkelfys soft, Miniband och Dans fusion.

Pass och inspiration för alla

Även framöver kommer ett urval av pass att finnas öppna och tillgängliga för alla på webben liksom massor av tips och inspiration till träning hemma eller utomhus.
– Många har fått stå tillbaka under pandemin och varit mer passiva än vanligt. Vi fortsätter att ha ett urval målgruppsanpassad träning till exempel rörelsepauser i skolan och skonsam träning för äldre öppen på hemsidan, säger Susanne Jidesten.


Så får du tillgång till onlineträningen

Du som är medlem i Friskis Västerås och har ett aktivt träningskort (Träna alltid/Träna dag) samt medlemskap 2021, kommer att få ett mejl i din inkorg med mer information gällande inloggningsuppgifter och liknande på fredag 29/1.

Om du inte får ett mejl från oss i mejlboxen - kontakta oss på info@vasteras.friskissvettis.se så hjälper vi dig.